Monitor dechu - má smysl pořizovat?
Ahoj mamči 🙂 přemýšlím, zda ho koupit. Někdo tvrdí, že je to zbytečné a někdo, že je dobře ho mít. Cenově je to docela dráha záležitost a z druhé ruky ho maminky nabízejí také celkem za dost peněz. 😊
@sun18 Sehnala jsem na bazoši tuším 🙂 Zadej "Snuza Halo" po bazarech (bazoš, sbazar apod.) a určitě seženeš 🙂
Ahojky. Já mám dvě děti. U prvního jsem žádný monitor neměla. A pořád! Pořád! Pořád! Jsem kontrolovala jestli dýchá. Když spinkal v kočárku na terase nebo jsem se budila i v noci. Hrůza. U druhého jsme si pořídili klipovy monitor Snuza PICO. Je na aplikaci na mobil a ukazuje ti, jestli se miminko neotocilo na bříško, nebo třeba jakou na teplotu - to jsem mnohdy ocenila, hlavně v noci. My ji koupili na babiez.cz. ještě jsme uvažovali o modelu Snuza HERO - ten není na mobil, ale je za to uznány jako certifikovaná zdravotnická pomůcka. Další výhody vidím především v tom, že můžeš dát miminko spát kamkoli. T
Na penize jsem v tomto smeru nekoukala.A monitor poridila.

Já jsem s koupí moc neváhala. Taky mě uklidňuje to blikající světýlko a že nemusím pořád kontrolovat mimi. Což bych asi jinak dělala a moc se nevyspala. Takhle loupnu okem na světýlko a spím dál. A také když jsem v jiné místnosti, tak mám větší klid.