Můžu na střelnici ve 4. měsíci těhotenství?
Ahoj, jsem na začátku 4tého měsíce těhotenství. Přítel mě chce vzít na střelnici. Je to adrenalin (apsoň pro mě) a je tam šílený kravál. Je to pro mimčo vhodné? Pokud mu to ublíží, nepůjdu tam. Díky za rady
Já bych šla, mimčo ještě stejně v tuhle chvíli neslyší, jako my, a jestli si to užiješ a chceš tam, tak mu to určitě neublíží. 🙂
Manžel taky chodil na střelnici, v těhotenství jsem s ním nikdy nešla! Miminko v bříšku taky slyší, vyleká se třeba i hlasitou hudbou či bouchnutím dveří. Na střelnici je obrovský kravál. Myslím, že miminko to musí hodně stresovat. Ono možná cítí i ty vibrace... osobně jsem si to odpustila a radím Ti to samé.
Znama na rizikovce chodi i na rockove konzerty do O2 areny. Nejsem si jista, jestli je to uplne vhodne v osmem mesici, ale ocivide to neresi.
Na začátku 4.měsíce mimčo ještě neslyší jako my, až tak koncem 4. nebo spíš začátkem 5. - já bych šla, střelnice je skvělá zábava.
Miminko slyší až od 6 měsíce, klidně bych šla.
Mám zbrojní průkaz a chodím střílet. Upřímně, nešla bych do vnitřní. Pokud by to byla venkovní a střílela by jsi jen z zbraně malé ráže, tak proč ne. Ale do kryté osobně ne.

Šla bych. V bříšku slyší daleko méně než my venku.