My holky těhulky z "Čekání na IVF" 🙂
Holkyyyyy,tak jsem to fakt založila 😀 pojďte za mnou,at tu Tulanek nejnii sam 🙂
vysočanka na moc dlouho to nebude no třeba budeme mít tak hodný děti že začnou brzo chodit na nočník 😉
suzan jaktože ty nedostaneš porodný?
pajka nerviky to jsou teda jsou,ale jak rikam siji mate perfektni 😉
pavca tady u nas se nic nepobira...a na materske muzes zustat jen 4 mesicea na dite pobiras ctvrtletne € 200 ,- takze docela sila...
holky nevěšte hlavu s porodným, než porodíme, budou ještě volby a třeba se ti pánové nahoře ještě budou předhánět se slibama! čssd ho chce zvýšit, i mateřskou, na původně co byla, a vzhledem k tomu, že si myslím že si teď celkem vedou asi dobře, třeba to vyhrajou a obhájí to!!!! 😀 😀 😀 ............to sem ale naivka, co? 😅
Jo, paji, nebo suzanko, prosím kde bych si to o té nosní kůstce a šíji a o tom projasnění mohla přečíst? Ať se v těch hodnotách taky trochu vyznám. Nebo jaký je teda číslo dobrý? A co je důležitý?
Já jsem vždycky tak namátkou na netu...když si zadáš třeba projasnění šíje nebo nosní kůstka......ale co já vím, tak pokud není nosní kůstka-tak to není dobré...takže pokud je-Dr.ani neměřila výšku, stačilo jí, že je a šíjové projasnění je tuším hranice nějak kolem 2,5 někdo udává 3mm...u mě řekla 1,5, tak jsem byla spokojená...nikde jsem nenašla žádný článek, který by to udával přesně.
pajka ja tady u nas cetla,ze toleruji do 3,5 ale jak rikam,kdyz to neni k te 3 tak je to super 😉 nemusis se fakt bat.Pak dej vedet 😉
Holky tak mě poslali domu a za hodinku mám zas přijet, že mě vyšetří jinej doktor než můj...tak jsem zvědavá a bojim bojim 😖
holky děkuji za radu a vysvětlení!
Broučku, taky držím palečky, věřím, že to bude v pořádku, jsou to bojovníčci! A ty taky! 🙂
Tak holky-teď jsem se tam teprv dovolala-pořád obsazeno,takových nadšenců jak já, tam asi volalo víc...screening vyšel negativní,krev OK,takže čekáme zdravé mimi...uff 😀
jo jo díky,však mi taky spadl kámen ze srdce....teď se budu stresovat až kolem 20.týdne 😀
no jo ,uz to asi jiny s tim stresem nebude 😅 ale vidis ,ze kdyz vyjde dobre NT ve 12 tt ten 20 tt dopadne taky dobre 😉 a stejne doktori se sychruju tim,ze ti reknou,ze to stejne neni na 100%....no a to by jsme se uz museli fakt zblaznit...
suzi-jo začnu, jen čekám na ms, a pak na to vlítnu, jinak jsem přidala fotečky do alba, tak můžete kouknout, jaké mám doma miminka 😀 😀 😀 😀 😀
vysočanko-děkuji, to bude asi tím, že jsem je měla tak brzy, začala jsem už v 18 😵
no je pravda, že na sobě makám, ale ted co jsme se začali snažit od toho října, tak se šetřím, pak to zase budu muset dohnat 🙂 a to jsem jen pro představu měla po dětech 93kg, takový malý prasátko

No suzy-doufám🙂To ti nemusím vykládat,jaké má člověk nervy,že?🙂) tak ještě hodinu a půl a budu volat....fuj. I kafe jsem si uvařila,aby to líp uteklo🙂)
No peci-utíká to....za chvilku se budeš stresovat nad těhotenským testem 😀