Na čem v těhotenství ujíždíte?
Ahoj, zajímalo by mě jaké největsí čuňárny v oblasti jídla jste za těhotenství absolvovaly, nebo bez čeho nemůžete být. Já osobně ujíždím na ledové tříšti a nanucích z Kaufu - takový v těch pytlíčcích je to v podstatě jen zmrzlá ochucená voda, ale jsem schopná sežrat 5 na posezení.Vepřové maso mě vůbec neláká respektive jeho příprava mi je cizí, za to sladký to je labůžo:D Těším se na vaše chuťovky:D
Já zbožňovala kyselý, pak postupně sladký a před porodem potom mě chtutnaly výrazný chuťě jako hořký a asijský omáčky atd.
Já jsem celé těhu jedla vasabi chipsy :D někdy i 3 balíčky denně.
V prvním trimestru jsem se furt cpala rajcatama a fantou. Prostě šup rajče a zapit fantou. Skoro nic jinýho jsem nemohla, protože se mi navalovalo. Někdy ve 12 týdnu jsem přešla na nektarinky...klidne kilo denne.
Já si teda připadám spíš trochu jako úchyl... 😀 Hrozně mi voní krém na ruce, osvěžovač v autě, Listerine, pořád žvýkám orbitky a nejlépe bych furt jedla něco, co se dá kousat - gumové bonbóny, nebo Anticoly 😀 Konec se mnou...
Prvních asi 8 týdnů jsem nemohla žít bez nealko piva, pak jsem ho nemohla ani cítit. Postupně se to střídá po pár dnes, např. broskvový kompot, sýrové nitě, pažitkové žervé, česneková pomazánka, malinová dřeň, vánočka, teď naposled mrkev 🙂 Kupodivu mě moc nelákají sladkosti.
Chipsy, ty normálně nejím, a pomeranče. Obojí mi pomáhalo v prvním těhotenství a teď to funguje zase. Lepší než se kroutit a skuhrat.
pomerančový juice d dužninou, lopu do litrech 😉
rohlík s máslem, šunkou a sýrem, ze všeho ostatního se mi zvedal žaludek a strašně mi vše smrdělo, jen z tohohle mi nebylo blbě hned jak jsem to uviděla a ucítila 😀
Ahoj, ja mám pořád chuť na hranolky, ale štve mě to protoze to není zrovna zdravé jídlo, má to někdo taky???? 🙂
@slunicko156 si piš🙂
@nurmisur manžel mi říká at to nejim ze to není zdravý ale je to výborný 😂
Ahoj taky se přidávám. Jsem v 19tt a také cekam jednovajecne dvojcatka. Chtěla jsem se vás zeptat jak to u vás probiha? Já například od 16tt si nepřijdu vůbec tehotna. Pohyby ještě necítím, bricho mi roste extrémním způsobem. Chodim každé dva týdny do poradny a jednou měsícne do rizikove poradny. JAk to máte vy?
Ahoj ja teda už těhotná nejsem ale pamatuji si že jsem na začátku tehu se mi udělalo špatně z hranolek a smazeneho syru a to jinak miluju🙂 jinak pohyby jsem začala citim kolem 5.mesice a během tehotenstvi jsem milovala čokolády, sýrovou pizzu, a pomeranče 🙂
na hranolkách jsem ujížděla u druhého těhu🙂 nemohla jsem si pomoct, mohla bych je mít každej den
Ahojk, holky 🙂 Ja si ujizdim na Vienette, stavnatem ovoci a indicke kuchyni 🙂 Smrdi mi hovezi maso a kruti klobasky :D Jsem v 15tt a ze 45 kg mam uz 50kg, takze se zakulacuju, jak to jde :D
Prvni trimestr na rybach a zeli. Nyni spenat, maliny a tvaroh.
čokoládová zmrzka ideálně denně.. 🙂 a v 26tt 11 kg+ ale kdy jindy, kdyz ne ted 😀
nanuky všeho druhu a melouny!!!!! Klidně i najednou! 😀 😀 😀
První těhotenství brambory 😃😃😃 klidně sem muže o půlnoci poslala dělat br.kaši 😃😃😃😃 a druhé těhotenství mandarinky, klidně 5 kilo za den

sýry, tvarohové věci a hlavně burgery s hranolkama a tatarkou. Jako ty největší hnusy co si umíte představit🙂)))