icon

Nechráněný styk v těhotenství, je bezpečný?

cdkjana
31. led 2017

Holky, hledám vsude na netu, ale nikde se nemuzu dočíst. Je nechráněný styk v tehotenstvi s mým partnerem bezpečný?! Myslím to tak, ze kdyz uz jsem těhotná nemuzu znovu otěhotnět ze?!
Docela nas to zajima a je mi trapné se na to ptát mého gynekologa 🙈
Dekuji 😊

saja23
•
Odpověď byla odstraněná
•
pekluska88
•
Odpověď byla odstraněná
•
cdkjana
autor
•
31. led 2017

Čekala jsem takove reakce. Jsem prvorodicka 😏

majkoz
•
31. led 2017

@cdkjana Je velice nepravděpodobné znovu otěhotnět, nicméně stát se to může, mám ve svém okolí jeden takový "případ".

myshoun
•
31. led 2017

Prvorodicka... to snad nema co docineni s běžnýma znalostma o lidském těle... Ale nebojte, uz otěhotnět v těhotenství nemůžete.

saja23
•
31. led 2017

@cdkjana no ono ten dotaz snad nemůže byt ani myslen vázne. Ale pokud ano tak ti odpovím. Pokud ani jeden z vas nemá pohlavní nemoc tak nechraneny styk nebezpečný není, otehotnet v těhotenství vázne nemuzes. Nebo myslíš ze bys otehotnet mohla a mela bys v břichu 10 mimin ruzne starých? 😀

fallingstars
•
31. led 2017

😀 Záleží, jestli jste se trefili do ovulace 😀

lenusaak
•
31. led 2017

@cdkjana neni to mozne. V tehotenstvi prevazuji jine hormony nez v cyklu, kdu tehule nejsi. Diku tehu hormonum nerostou folikuly, nedozrava tak vajíčko a nedochazi tak k uvolneni vajickam folikulu či li ovulaci. Nechraneny styk se naopak doporucuje treba , kdyz zena prenasi, pry ty spermie mohou nejak spustit porod, ale o tom toho tolik nevim.

cdkjana
autor
•
31. led 2017

Prave, ze jsem se docetla o otěhotnění uz v pozehnanem stavu proto se ptám. Je mi jasne, ze kdyz nemam menstruační cyklus otěhotnět nemuzu. Zajímaly me názory a znalosti ostatních tak nechapu takove trapné reakce. @saja23 @myshoun naopak studuji vysokou skolu a v dnesni zkažené době je mozne vse tak se nedivte 😉

valeri10
•
Odpověď byla odstraněná
•
majkoz
•
31. led 2017

Moje známá má "dvojčata", jedno je o měsíc mladší. Jde to😉

radka8888
•
31. led 2017

@majkoz dobrý vtip

fallingstars
•
31. led 2017

@majkoz A jak přišli na to, že je zplozeno v později, a nejde třeba jen o zpoždění v růstu...?

Já si i dovedu představit, že je to možný hned zkraje těhotenství, něco jako, že dvojčata mohou mít každé jiného otce, prostě že než tělo "zjistí", že je těhotné, dojde tam ještě k uvolnění dalšího vajíčka, ale pravděpodobnost toho bude asi tak stejná, že vyhrajete Sportku, plus to určitě takhle nebude fungovat v pátém měsíci, kdy je všechno zavřeno...

salenas
•
31. led 2017

Ve velmi výjimečném případě se to stát může. Už je evidováno asi dvacet případů a bylo prokázáno, že druhý plod je o periodu mladší,že se vlivem hormonu z druhého vaječníku při další ovulaci uvolnilo vajíčko.
Spíše já osobně mám strach z brzkých kontrakcí,které mohou vyvolat spermie,takže my nechráněný ne. Při přenášení se to naopak doporučuje.

myshoun
•
31. led 2017

@radka8888 ale jooo, na novinkách se to občas objeví v rubrice koktejl... s tim, ze děti jsou od sebe par dni. Asi jsou pak braný jako "dvojčata", ale asi jdou vidět na utz hned. šance asi jedna k miliardě 😃 Ale otěhotnět v pokročilým stupni těhotenství je fakt dobrej vtip...

nase_ema
•
31. led 2017

Ano, můžeš otěhotnět, pak budeš ještě půl roku rodit každý měsíc jedno miminko 😀 😀 😀

majus6
•
31. led 2017

Náhodou to možné je, na začátku těhotenství (ne tedy v 21. tý). Do googla si dejte superfekundace a superfetace (není to to stejné). A je to hodne vzacne.

saja23
•
31. led 2017

😂

nevesta2708
•
31. led 2017

Může se to stát v případě, že se ještě ,,nerozjede" srdeční akce plodu. Jakmile začne srdce fungovat, už to neni možné😉 Byl o tom rozhovor s českým gynekologem.

majkoz
•
31. led 2017

Já bych tomu samozřejmě taky dřív nevěřila. Dotyčná to sama zveřejnit nechtěla, tak podrobnosti psát nebudu, svět je malej..

prostenika85
•
31. led 2017

Možné to je, ale velmi vzácně na začátku těhotenství. Ve 21. týdnu si tím hlavu nelam 😉