icon

Nedostatek peněz v těhotenství

terkaminarikova05
31. srp 2017

Ahoj holky,nevím jak mám začít,o tomto webu slším poprvé.
Je mi 18.Jsem ve 12.týdnu těhotenství a vůbec si to neužívám.Táta to ještě neví,ale mám s ním tak komplikovaný vztah už od mala že stejně vím,že mi nijak nepomůže.Přítel byl tedka 2 měsíce bez práce,ted už pracuje ale výplata bude až v půlce září.:/
Já mám 7. a 11.září prohlídku a pak 1.trimestrální screening...ALE platí se za něj 1200,- a myslíte že na to mám? :/ Uplně mě to ubíjí...mě poslední výplata přijde taky až v půlce září-a jelikož mám i rizikové těhotenství tak nemohu dále pracovat.Budu si přivydělávat děláním dortů(jsem vyučená cukrářka).
Potřebuju poradit jestli nevíte co se dá uvařit prakticky z ničeho?Nemáme tu nic..ani vajíčka,mléko,abych udělala palačinky...Nevím si rady..vím že se to zlepší ale ted mě to opravdu stresově sundává.

Strana
z6
azanka
1. zář 2017

@terkaminarikova05 uvidis, ze vsechno zvladnes. Mysli na miminko, tes se. Jestli nekdy pojedu pres Bolku, rada ti neco pro malyho vezmu. Jestli mate aspon par korun, kup se treba jogurt, nebo vyrob domaci, stoji to drobny. Miminko ti vynahradi vsechny utrapy. Hlavne se mejte doma radi a i kdyz budes o rohlicich, narodi se pohodar. Na reci se vybodni ;)

jakubs
Odpověď byla odstraněná
Strana
z6