icon

Otěhotnění bez MS po porodu. Je tu někdo?

25. led 2021

Je tu někdo, kdo otěhotněl v té době, kdy ještě nepřišla MS od předchozího porodu? Jak dlouho to bylo po předchozím porodu? A jak se pak vypočítává termín porodu dle MS? 🙂 Jen tak pro zajímavost. Děkuji

somalicats
•
25. led 2021

Ja, muselo se zadarit cca 3 mesice po porodu. Termin porodu dle MS nemam, jen dle ultrazvuku.

mankara
•
25. led 2021

Já taky, cca 16 měsíců od porodu. Přestala jsem kojit, ale ms se nedostavila, protože jsem hned otěhotněla. Stáří bylo také určeno jen dle UZ.

ema90
•
25. led 2021

Sousedka otehotnela osm mesicu po prvnim porodu (ms nemela) a kamaradka otehotnela rok po porodu (taky ms jeste nemela). U sousedky nevim, ale kamaradce bylo stari urceno taky dle utz.

hankaros
•
25. led 2021

Ano, já. 15 měsíců od porodu, stáří určeno podle UTZ, podle MS se nevypočítává

klokanka31
•
25. led 2021

Já otěhotněla bez ms, a termín se vypočítal podle velikosti mimi.

domza
•
25. led 2021

Také jsem otěhotněla bez ms 18mesicu po porodu poté co jsem přestala kojit. Jak píšou holky staří plodu se určilo dle ultrazvuku. Jen byla sranda to zjistit v 9tem týdnu ze jsem vlastně těhotná. 🙂 To mě náhodou napadlo udělat si test protože mi bylo celkem dost špatně :D

autor
•
25. led 2021

A spinily jste třeba u toho? U uhnizdovani? Já dostala "MS" na den, což se mi stalo u syna a byla jsem těhotná..

klokanka31
•
25. led 2021

Já si to nepamatuju přesně, ale myslím že jeden den jsem špinila. A pak zas nic, tak jsem si říkala jak mi to zase blbne... Navíc dva dny potom test negativní... No ale asi za dva týdny jsem udělala test znova, a byl už pozitivní 🙂