icon

Ovitrelle a clostilbegyt, máte někdo zkušenost?

gramli
20. zář 2018

Ahoj holky, uz vic jak 16 medicu se snazime o miminko a stale to nejde. Veskere vysetreni mame oba s manzelem v poradku, tak dr nasadila clostilbegyt a pak pichla ovitrelle, otehotnely jste nekdo po tehle kombinaci?

Strana
z2
gramli
autor
29. lis 2018

@slunecnice604 ahojky nijak, zatim bez miminka.

slunecnice604
21. led 2019

@gramli já teď měla clostik 2cykly,ovu byla ale nic. Teď chci dát pauzu od clostiku a místo toho zkusím fytosoju. Hodně ji chválí.

elka88
19. dub 2020

Ahoj holky 😊 my se snažíme už rok, manžel byl na vyšetření a je úplně v pořádku, já jsem brala 10let ant. Nyní 13měs. Bez.. Men. Žádná tak mi loni v červnu byl nasazen Duphaston. Ten beru 17 den od 1vního dne men. 2× deně po dobu 10 dní.. A mimi furt nikde Tak mi doktor dal Clostilbegyt ten jsem brala 3 den men. na 5 dní 2× za den, a 11 den od 1dne men jsem si pichla Otrivelle což bylo středa 15.4. V 11h dopoledne a už večer mě hrozně bolelo břicho.. Dneska je neděle a podbřišek mě pobolivá a celkově jsem nafouknutá, za poslední 3dny mám postel plnou vlasů, jsem unavená, všechno mi smrdí i některé jídlo, je mi lehce navrácení a když udělám rychle pohyb tak se mi zamotá hlava na což jsem ne trpěla. Bylo někomu taky tak? Spíš mě děsí to pobolívání břicha a podbřišku Dělala jsem si těhu test v sobotu jestli Otrivell působí a měla jsem tam ducha takže působí. Mazleničko si myslím že bylo dost v tu středu 2× čtvrtek 2× pátek 1× sobotu 2× tak snad se nám mimi už zadaří.. před chvilkou nám letěl asi 30cm před oknem čáp 😁

merope
20. dub 2020

@elka88 Bolest v podbřišku může znamenat ovulaci - dost holek to tak má. Mně při ovulaci bolí břicho víc než při MS.

Strana
z2