Papp-a, hcg beta. Komu nedopadla dobře krev?
Ahoj
komu nepodopadla dobře krev přes 1.screeningem? Doktor mě uklidňoval, že to nemusí nic znamenat, ale ty hodinový jsou fakt děsivý. Papp-a 0, 27 hcg beta 92,89 trisomie 21 - 1: 50 😕.
Reknete mi svoje příběhy
Mela jsem take spatne hodnoty krve , vysledek testu 1:4. A mam zdraveio syna.
U mně špatné, čísla už nevím, ale byl špatný i ultrazvuk. Byla jsem na odběru klků a potvrdila se vvv neslučitelná se životem. Ale samotné hodnoty krve vážně nic neznamenají. Rizika se hodnotí až v kombinaci s ultrazvukem. Moc držím palce.
Nizky Papp-A a vyssi beta hcg, riziko trisomie 21 1:68, ale ultrazvuky opakovane zcela v poradku. Presto z odberu choriovych klku potvrzen Downuv syndrom, ukoncovali jsme tehotenstvi v 18.tt. Drzim moc pesti, at je u vas stastny konec 🍀
Mrzí mě, co teď prozivas...znam to...hodnotu Papp jsem měla nižší, ale ještě v normě a hcg jsem měla vysoké. Utz v pořádku. Prenascan test i pak plodovka potvrdily downa ☹

@tynulaa to mě mrzí, nic není ztraceno, budu držet pěsti✊🏻🍀 Já mám bohužel tu špatnou zkušenost. Papp 0,27 a beta hcg 12,65. Trizomie 18 bylo 1:50. Po odběru plodovky bohužel potvrzeno. Kdyby cokoliv, klidně napiš do soukromé zprávy.