Pohlaví miminka - může to být kluk?
Ahoj holky, čekáme s přítelem první miminko.... Moc se na něj těšíme. Pohlaví nám pan doktor neurčí, musí počkat na další screening ve druhém trimestru. Ale prakticky všichni z rodiny vidí na fotkách z ultrazvuku kluka, co myslíte, může to být kluk??

@mikejla_a no tak to verim ze touzite po holcicce. Kdyz srovnam vasi foto a foto vasi kamosky sklon je dost podobny😉 napovedet taky muze tehu. To me bylo uplne jine nez s kluky. Od prvniho dne mi bylo silene zle, ze sem prvni 3 mesice doslova prolezela. Z masa a masnych vyrobku mi bylo zle nemohla sem se na to ani podivat hned sem letela. Ihnedvsem sla do sirky misto pupku mi rostl zadek a boky jinak sem byla pred stouplina mimochodem mi to zustalo 😕 vlasy katastrofa, plet jeste horsi zacali se mi delat fleky a takove vyrustky. A vubec celkove sem si pripadala hnusná. Jedine plus prestali mi rust chlupy. Nemohla sem se dojist melounů, broskví, jahod pomerancovy dzus po litrech i zmrzlinu , jogurty 😊 a jestli ste netrpelivá tak se muzete v nejakem tom g cenru objednat na utz urceni pohlavi stoji 250 teda u nas si za to tolik uctuji 😉
@evakaspar ja prave nemam ani zadnou intuici,proste necitim,co by to mohlo byt. Zle mi nebylo ani u jednoho,ted akorat spis takove nechutenstvi,pocit plneho a tezkeho zaludku a plet mam teda taky hnusnou..jinak vse víceméně stejne. Ja jdu 12.12. ke svemu dr,tak uvidim...to uz budu 16tt a u kluků mi rekl i on pohlavi uz ve 14tt. Dekuji za vas cas ❤
@mikejla_a tak ještě není nic na 100% klido to ta holčička být muže - mě se takhle lehce odchlipoval a mam tu ročního kluka - třetího 😂 , no ale je to mazel ❤ 😉 ale pravda je že je to takové na hraně - klíďo to může být 👧 držím palce at se splní 👍 a hlavně at je zdravé jak rybka 🍀
@monyscerna no já tam spíš vidím prcku ale ta zas může vypadat jak kulky 😅 tak to teda težko říci 😀
@looolaaa To stejný říkala paní doktorka že to je 50/50, moc se mimču nechce ukazovat zatím :D ale děkuji za názor 🙂
@monyscerna kolikátý je to týden?? já se v tom nějak nemůžu zorientovat 🙂
@michaela_2 ultrazvuk je z 15tt 🙂
@monyscerna asi bych taky spíš řekla holčičku - ale spíš podle toho, že tam právě není nic moc vidět 🙂) Takže ze měsíc na vás klidně může vykouknout chlapeček 😀
Ale takhle tipuju holčičku
@michaela_2 No já jsem právě slyšela že když si nejsou jistý tak to většinou je holčička :D Tak asi se nechám překvapit po novém roce jak půjdeme na screening v 21tt, to by mohli už poznat snad :D 🙂
@monyscerna jj většinou se prý schovávají holčičky 🙂 ale na druhou stranu naši známí to nevěděli do 30. týdne, že se miminko schovávalo - a mají kluka 🙂)
@michaela_2 Tak se necháme překvapit :D 🙂
@monyscerna myslím si, že z této fotky se to poznat nedá
i já tipuju holčička 🙂
@looolaaa
@mrnousek121 umru, jestli to klapne 😅😅😅
@mikejla_a jak já ti rozumím 🙂, čekám 4 kluka

@mikejla_a ano takova ta bila silna carka to je vlastne mocova trubice. Soubezne s pateri je holcicka a kdyz je do uhlu tak chlapec. Taky to de krasne videt kamaradce. 😉