icon

Pohlaví miminka - může to být kluk?

michaelah94
2. říj 2018

Ahoj holky, čekáme s přítelem první miminko.... Moc se na něj těšíme. Pohlaví nám pan doktor neurčí, musí počkat na další screening ve druhém trimestru. Ale prakticky všichni z rodiny vidí na fotkách z ultrazvuku kluka, co myslíte, může to být kluk??

Pohlaví miminka - může to být kluk?Pohlaví miminka - může to být kluk?Pohlaví miminka - může to být kluk?
Strana
z4
evakaspar
2. pro 2018

@mikejla_a ano takova ta bila silna carka to je vlastne mocova trubice. Soubezne s pateri je holcicka a kdyz je do uhlu tak chlapec. Taky to de krasne videt kamaradce. 😉

looolaaa
2. pro 2018

@mikejla_a a kolikátý je to TT?

looolaaa
2. pro 2018

@mikejla_a ale bude kluk bych řekla. celkem se ten hrbolek zvedá

mikejla_a
2. pro 2018

@looolaaa na screeningu mimi odpovídalo 13+2 a dr mi rekl,ze v nasem pripade je ten hrbolek jeste dost nevyvinuty,ze si netroufa tipovat...tak ja nevim

evakaspar
2. pro 2018

@mikejla_a me foto je z 13+1 a s jistotou rekla holcicku. Nechtela sem verit mame jeste 2 kluky a opravdu to holcicka je ted tu vedle me spinka 4 mesicni cacorka 😉

mikejla_a
2. pro 2018

@evakaspar to se mas,ja uz prave taky dva chlapecky mám. Trosku mi vrta,za oba sli uz v tom 14tt tydnu videt a ted nechtel tipovat..

evakaspar
2. pro 2018

@mikejla_a no tak to verim ze touzite po holcicce. Kdyz srovnam vasi foto a foto vasi kamosky sklon je dost podobny😉 napovedet taky muze tehu. To me bylo uplne jine nez s kluky. Od prvniho dne mi bylo silene zle, ze sem prvni 3 mesice doslova prolezela. Z masa a masnych vyrobku mi bylo zle nemohla sem se na to ani podivat hned sem letela. Ihnedvsem sla do sirky misto pupku mi rostl zadek a boky jinak sem byla pred stouplina mimochodem mi to zustalo 😕 vlasy katastrofa, plet jeste horsi zacali se mi delat fleky a takove vyrustky. A vubec celkove sem si pripadala hnusná. Jedine plus prestali mi rust chlupy. Nemohla sem se dojist melounů, broskví, jahod pomerancovy dzus po litrech i zmrzlinu , jogurty 😊 a jestli ste netrpelivá tak se muzete v nejakem tom g cenru objednat na utz urceni pohlavi stoji 250 teda u nas si za to tolik uctuji 😉

mikejla_a
2. pro 2018

@evakaspar ja prave nemam ani zadnou intuici,proste necitim,co by to mohlo byt. Zle mi nebylo ani u jednoho,ted akorat spis takove nechutenstvi,pocit plneho a tezkeho zaludku a plet mam teda taky hnusnou..jinak vse víceméně stejne. Ja jdu 12.12. ke svemu dr,tak uvidim...to uz budu 16tt a u kluků mi rekl i on pohlavi uz ve 14tt. Dekuji za vas cas ❤

looolaaa
3. pro 2018

@mikejla_a tak ještě není nic na 100% klido to ta holčička být muže - mě se takhle lehce odchlipoval a mam tu ročního kluka - třetího 😂 , no ale je to mazel ❤ 😉 ale pravda je že je to takové na hraně - klíďo to může být 👧 držím palce at se splní 👍 a hlavně at je zdravé jak rybka 🍀

monyscerna
3. pro 2018

Holky poznáte z toho jestli je to kluk? Paní doktorka říkala, že tam něco malého vidí ale že to není stoprocentní :D

looolaaa
3. pro 2018

@monyscerna no já tam spíš vidím prcku ale ta zas může vypadat jak kulky 😅 tak to teda težko říci 😀

monyscerna
3. pro 2018

@looolaaa To stejný říkala paní doktorka že to je 50/50, moc se mimču nechce ukazovat zatím :D ale děkuji za názor 🙂

michaela_2
3. pro 2018

@monyscerna kolikátý je to týden?? já se v tom nějak nemůžu zorientovat 🙂

monyscerna
3. pro 2018

@michaela_2 ultrazvuk je z 15tt 🙂

michaela_2
3. pro 2018

@monyscerna asi bych taky spíš řekla holčičku - ale spíš podle toho, že tam právě není nic moc vidět 🙂) Takže ze měsíc na vás klidně může vykouknout chlapeček 😀
Ale takhle tipuju holčičku

evakaspar
3. pro 2018

@mikejla_a hlavne at jste oba zdraví 😘 dejte potom vedet jestli mate prince nebo princeznu. Moc vam ji preji.

monyscerna
3. pro 2018

@michaela_2 No já jsem právě slyšela že když si nejsou jistý tak to většinou je holčička :D Tak asi se nechám překvapit po novém roce jak půjdeme na screening v 21tt, to by mohli už poznat snad :D 🙂

michaela_2
3. pro 2018

@monyscerna jj většinou se prý schovávají holčičky 🙂 ale na druhou stranu naši známí to nevěděli do 30. týdne, že se miminko schovávalo - a mají kluka 🙂)

mikejla_a
3. pro 2018

@looolaaa ja uz radsi pocitam s tim chlapeckem,i kdyz podle dr to jeste muze byt jak pinda,tak klitoris. Moc děkuju

tercasv
Autor odpověď smazal
monyscerna
3. pro 2018

@michaela_2 Tak se necháme překvapit :D 🙂

mrnousek121
3. pro 2018

@monyscerna myslím si, že z této fotky se to poznat nedá

tercasv
6. pro 2018

Holky, taky se zeptám 🙂 Co byste řekly? Já to teda vůbec nepoznám a doktor si netroufá říct 😃 Fotka je z 15tt 🙂

mikejla_a
12. pro 2018

@evakaspar
@looolaaa holky tak dnes jsem byla u sveho dr a podle nej je to holcicka 😍 ten hrbolek celkem spadl a ted bych řekla, ze je vylozene holcici. Ale samozřejmě se zatím bojim tomu verit.. Nezbyva nez doufat 🙂

looolaaa
13. pro 2018

@mikejla_a dle mě úplně na tuty holkaaaaa ;)

mrnousek121
13. pro 2018

i já tipuju holčička 🙂

mikejla_a
13. pro 2018

@looolaaa
@mrnousek121 umru, jestli to klapne 😅😅😅

evakaspar
13. pro 2018

@mikejla_a verte je to holcicka. 😊🧚‍♀️

mikejla_a
13. pro 2018