Pohlaví na ultrazvuku. Co myslíte, že je to?
Preji pekny den, co myslite ze je na UZ je to sestry UZ a typujem co to bude mudr se zatim neptala ma jit na velkej UZ.

Vidím modrookého klučíka s hnědýma vláskama!
@leilinka1234 A jo! Ted jak jsi to napsala, tak ho vidim taky 😁
@leilinka1234 🤣🤣🤣
@makovice88 viď? Je to z té fotky tak krásně vidět... Nechápu, co řeší.
Holky nechte ji, copak by jste nebyly zvědavý a nechtěly to vědět? Není tam nic vidět, chce to ještě čas😉🍀
@monuleee já jo, já sem byla zvedava, ale taky sem věděla, že když mi to neřekne doktor, tak soudružky na koníků mi to těžko poví 😁
Ale moc mě pobavilo jak ses ji zastala a pak si to sfoukla, není nic vidět je brzo🤣🤣
Na ultrazvuku je vidět hezké mimčo, a to je to hlavní 🍀
@leniczka23 tak mě přišlo že si z ní děláte srandu a to mi bylo líto. Proto jsem se zastala. Jde i normálně napsat že to chce čas bez utahování si🍀
@klokanka31 přesně tak.
Tak pardon myslela jsem ze tam je videt.
Nemohu si pomoct ale přijde mě že v poslední době tady hodně holek odpovídá dost arogantně a zle. Páni je prostě zvědavá tak to zkouší tady se zeptat. Myslím že jde hezky odpověď že z té fotky to nejde vidět ať ještě bývá do dalšího a ne hnedka blbé odpovědi. Už je to několikátý příspěvek co čtu kde se maminky vyjadřují fakt zle a nechápu to když mě dotaz přijde blbý tak na něho prostě nereagují.
@lidija1234 moje řeč 👍
Já tam vidím určitě zdraví krásný miminko,který Ti bude dělat radost ,ať už je to holka nebo kluk je to fuk😃

Vzdyt tam neni vubec nic videt 😂