icon

Pohlaví třetího dítěte. Holčička nebo kluk?

nikolaitas
8. led 2023

Holky vím že je brzy 😔 ale netyply by jste si ?? Jsem nedočká, doma už mám dva kluky 😔 přeji si celý život holčičku ❤️😔

Pohlaví třetího dítěte. Holčička nebo kluk?
Strana
z2
beditha
10. led 2023

@miskaa31 Ahoj, prý to nějak poznáš 😉 Dokázala bys prosím tady k tomu něco říct? Děkuji 🙂

miskaa31
10. led 2023

@beditha ahoj moja, to víš že to nepoznám....to podle obličeje spíše si představím. Tyto fotečky jsou ze screeningu?jinak pohlavní hrbolek z boku taky nevidím...ale představuji si budoucího rappera♡. Smíšek♡

miskaa31
Autor odpověď smazal
beditha
10. led 2023

@miskaa31 Každopádně díky za odpověď. Ty fotky jsou z minulého týdne (13tt). Lepší nemám. Tak budu čekat 🙂 Ty vidíš rapera a já zase to srdce v hlavě 😂

miskaa31
10. led 2023

@beditha jé, srdíčka jsem si všimla až teď ♡. Nicméně ti přeji, abys měla pohlaví jaké si přeješ ♡. Pak dej vědět.

beditha
10. led 2023

@miskaa31 Děkuju. ❤️ Dám.

miskaa31
10. led 2023

@beditha hlavně ať jsou prďolci zdravý. Moje rodina mi furt tvrdí jak mám aktivní dítě, věčně nespokojený a jak jejich děti takové nebyly...tak to na mě padalo. A pak jsem s mojim řekla, že radši ať je takový(aktivní, náladový)než nějaký nemocný nedej bože. To by si člověk měl fakt uvědomit.

nikolaitas
autor
11. led 2023

@miskaa31 Ahojky 💐 dopadlo to tak, že při kontrole mimco spalo a bylo otočené zády k nám ale doslova....zkoumala zkoumala a jen řekla myslím si ale nejsem si jistá..že tam "něco čouhá"...ale samozřejmě řekla že to nemám brát v potaz, že uvidíme ve 20 tt ...na screeningu velkém co a jak, který mám 6. Února...tak pořád doufám že je to holka. Doktorka mi řekla že taky cítila celou dobu holčičku...no uvidíme 🙏🙏🙏🙏❤️

nikolaitas
autor
11. led 2023

@miskaa31 kdo ví, třeba to byla pupeční šňůra 😂😂

beditha
11. led 2023

@miskaa31 Ano, toho, že jsou zdraví si často málo vážíme.

miskaa31
11. led 2023

@nikolaitas Nikoletko, tak ať se ťi splní sen.

drahotka
11. led 2023

@nikolaitas a jen tak ze zvedavosti,ne, ze bych tomu nejak extra věřila...🙈 Nezkousela jsi ty, nebo nekdo jiny ten test pohlavi? 😊 Jinak samozrejme preju, at se ti splni to, co si prejes,ale predevsim at se miminko narodi zdrave 💙❤️ Ono kazdy ma svoje vyhody... Ja mam teda páreček, jsem moc rada, ale je fakt, ze si kolikrat říkám, ze kdybych mela dve holky, tal bych dost usetrila za hadry 🙈😂 Starsi je mela parkrat na sobe,nikdo to kupovat nechce a ja nakupuju jiny, klučičí...😁 Ale to jsou malickosti, fakt kazdy den dekuju tam nahoru, ze mi poslal dve zdravý deti 🙏🙏🙏

nikolaitas
autor
11. led 2023

@miskaa31 děkuju moc 💐❤️ až budu něco vědět, dám vědět ❤️

miskaa31
11. led 2023

@drahotka to si nekupujte holky, to je klamavé....kamarádka si ho koupila a ani nevím přesně kolik za něj dala, tuším okolo 500 a zabarvilo jí to obojím.

drahotka
11. led 2023

@miskaa31 to ja bych nekupovala, ja verila doktorovi a kdyby se spletl,nevadilo by mi to 😊 Jen jsem se ptala autorky, když ji to zajima,jestli nezkousela 😉 Ale diky za tvou zkusenost 😊

martinka0209
13. led 2023

@nikolaitas já měla u druhé dcery taky jiný břicho a byla to další holka a chutě jsem měla spíš na kyselý a slaný a jsou to dvě holky,tak ještě uvidíš co to bude🙂

2hanah
13. led 2023

@nikolaitas tak by to mohla být ta holčička, já po prvním synovi poznala, že čekám dcerku, to těhotenství bylo úplně jiné, ale teď když je jí skoro 13 bych brala radši kluka😅 a to jsem si taky hrozně přála holčičku. U nás je jedna paní, která řekla, že bude rodit dokud nebude mít holčičku a přestala po 4. klukovi🤭 proč sterilizaci? Kvůli tomu císaři? Já mám taky 3 císaře a nikdo mi sterilizaci nenavrhoval a znám paní, co jich má dokonce 5.

nikolaitas
autor
15. led 2023

@miskaa31 jinak fotka z dneška, moje břicho

nikolaitas
autor
15. led 2023

@miskaa31 u obou kluků jsem měla do špičata a ne od žeber kulaté...

terezsk
15. led 2023

@nikolaitas ja jsem takhle mela bricho u kluka a u holky jsem mela vic dole a špičaté ☺️ono asi ani podle břicha to nejde moc poznat 😂

miskaa31
16. led 2023

@nikolaitas Ahoj Nikoletko, to jee težké podle bříška něco určit...jak jsem psala já to druhé těhotenství měla taky jiné....už mi nechutnala káva, maso.....no jiné a je to kluk jako buk po 2♡. Ale přeji ti tu holčičku. Dnes u Pana gynekokoga šulík přistižen:D

sylvka
16. led 2023

@nikolaitas ahoj ,netipnu...neumím...ale mám dva kluky a teď roční holku.a musím říct,že u holky jsem opravdu furt jedla sladký ...hlavně nudle s mákem 😅 tfuj tfuj,moc držím palce,ať tam ta pipina je.me ji doktor prozradil v 16 TT♥️

martinka0209
16. led 2023

@sylvka a já to měla u obou holek obráceně pořád jsem jedla slaný,klobásy,slaninu, hořčici jsem jedla samotnou a každý břicho bylo jiný

sylvka
16. led 2023

@martinka0209 tak to se asi opravdu tipnout nedá 😄 no musím teda říct,že já jsem fakt myslela,že budeme mít ondraska (dokonce jsem curala na sodu a šumela 😅😅♥️♥️což značí kluka ) a když mi Dr řekl holku,málem jsem omdlela .

martinka0209
16. led 2023

@sylvka jo to já jsem u první dcery myslela,taky že to bude kluk😀 a když řekla holka,tak jsem tomu nemohla uvěřit a do porodu jsem tomu taky nevěřila

sylvka
27. únor 2023

@nikolaitas jak to vypadá ? Splní se ti holčička ?

miskaa31
25. črc 2023

Ahoj, už si nenapsala jak to dopadlo?

Strana
z2