icon

Potrat po Clostilbegytu?

ivankaaa888
9. kvě 2017

Ahoj holky zajimaj me vase zkusenosti.Uzivala jsem clostik dva mesice a diky bohu se to povedlo na testu mam //.Ale mam obrovskej strach dnes jsem 5+1 a k dr jdu az 15.5. 😔 Citim se celkem dobre zadny problem nepozoruju ale to cekani je hrozny.

no_title
9. kvě 2017

Clostík potrat nezpůsobuje, jen způsobuje nižší sliznici, ale to spíš udělá to, že se mimčo vůbec neuchytí než že by se potratilo. Příčinou potratu je z valné většiny vývojová vada a na tu nemá vliv ani Clostík ale ani stres, jídlo, pití, sex, spíš, co se má stát, to se stane. Nezbývá než věřit. Jsi teprve na začátku 6. týdne, užívej si zatím radosti z pozitivního testu a zbytek zatím neřeš.
Mě od těchto myšlenek pomohl racionální přístup a hodně i tento článek: http://bartak-alexandr.webnode.cz/news/proc-se-...
a od 12. týdne Angelsounds, vřele jej doporučuji 🙂

luska__
9. kvě 2017

@ivankaaa888 neboj se 🙂 clostík funguje dobře! já sama jsem z něho těhotná..

absintka19
9. kvě 2017

@ivankaaa888 je zvlastni ze mas pozot.test a malujes cerne scenare a potratu...
Prestan cist hlouposti a uzivej si tehu. 🤰

ivankaaa888
autor
9. kvě 2017

Holky moc dekuju za podporu.😙 Ja jsem na to hrozna.Drzte palecky urcite dam vedet co dr.Rekl.No a taky trosku obava ze tam neni mimi jedno.ptz jsem mela velkou davku clostiku a mela jsem prehnanou reakci na kazdem vajecniku 5 foliku

no_title
9. kvě 2017

@ivankaaa888 tak dvojčata či vícerčata se dají zjistit i podle HCG, čili i teď. Ale za týden to budeš vědět jistě, to už by byli určitě vidět. Ale až tak pravděpodobné to není. Já jsem mívala po Clostíku i 3 folikuly a neotěhotněla jsem s ním přesto nikdy.

mrskato
9. kvě 2017

@no_title to je super článek, jen tak ze zajímavosti jsem si to přečetla a moc se mi líbí, člověku to trochu otevřelo oči, mám za sebou jeden potrat také (2015).
Známá k Bartákovi chodila, tak od ní vím, že není žádný béčko 👍

absintka19
9. kvě 2017

@ivankaaa888 5 foliku neznamena 5 vajicek a taky nemusi byt kazde zrale 🙂
Hlavne se dej do klidu a nemaluj si certy na zed 🤰

maslicko
10. kvě 2017

Ahojky já sem brala clostill dokonce když už sem byla těhotná...nevěděla sem to...jelikož sem měla první měsíc normálně menzes...měla sem šílený strach, že miminko bude postižené nebo tak něco...a všechno v pořádku...doktorka mi řekla, že do 3 měsíce si z tebe nic nebere...určitě to bude OK..mě clostik pomohl...bez něj mi vajíčka nedozrála vůbec...a jakou dávku bereš nebo si brala??

ivankaaa888
autor
11. kvě 2017

@maslicko prvni mesic 1-0-1 a druhej 2-0-2.