icon

Používání depilačního krému v těhotenství. Je to ok?

helca76
11. lis 2007

Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat, jestli se smí v těhotenství používat depilační krém (Veet, Opilca...) na holení třísel. Zkoušela jsem použít žiletku, ale pěkně jsem se opupínkovala ☹ To se mi u depilačního krému nestávalo, ale nevím jestli ho teď používat - přeci jenom je to chemie 😅 Díky za názory 🙂

monaberuska1
•
28. lis 2007

ahojky já tedy používám Satin Care jako gel a pak žiletkou🙂a tenhle gel je fakt dobrý🙂taky jsem se vždycky ze všeho opupínkovala a jediný tohle bylo oukej🙂ale myslím si že i to veet je podobný složení s tím satin care a myslím že se nemusíš bát🙂

lukin
•
28. lis 2007

No já nevím, ale slyšela jsem, že se v těhotenství má používat co nejmíň takovýchto prostředků.

monaberuska1
•
28. lis 2007

jojo to je úplně jasný, ale jak často se holíme🙂já teda téď před porodem každý týden, ale jinak normálně jsem se holila jednou za měsíc🙂kdyby jsi to na sebe pleskala každý den, tak to může možná uškodit, ale v tomhle množství si myslím že v poho🙂vždyť toho na sebe nedáváme tuny🙂já si myslím že je to v pohodě, ale určitě každý když by se bál tak ať se poradí s DR. ty určitě musí mít nějaký krémy na holení pro těhule, nebo před porodem tě berou na sucho???ježiši snad ne, ještě že se teda teď holím sama🙂

numi
•
28. lis 2007

Holky a co depilace voskem? 😒

monaberuska1
•
28. lis 2007

au au au au au , to jsem zkusila jednou a málem jsem porodila🙂 😀 ale člověk si na to určitě zvykne🙂ale časem, teď když jsem si na to vzpoměla tak au au au 😝 😀

numi
•
28. lis 2007

monaberuska1 😀
chodím na depilaci asi tři roky a je to super (ten výsledek) trochu to bolí, ale dá se to vydržet a pak ty nožičky bez chloupků 😉 je to lepší (rychlejší) než depilace strojkem 😲

orisek1
•
28. lis 2007

Já jsem se teda v těhu snažila holení třísel krémem radši omezit, stejně mi pak s rostoucím bříškem bylo šumafuk, jak tam dole vypadám, bo jsem si tam neviděla 😝
Začala jsem zas až poslední měsíc (to mě teda musel holit manžel), protože jsem nechtěla rodit zarostlá a taky jsem nechtěla, aby mě holili v porodnici

orisek1
•
28. lis 2007

Hlavně bych se na to holení pomocí chemie vykašlala asi první polovinu těhotenství, protože to asi může mít největší vliv na vývoj miminka

miluska.woolley
•
6. pro 2007

Ja jsem si na zacatku tehu psala na zakaznicke centrum weet a odepsali mi, ze se muze pouzivat behem tehu. Jediny problem muze byt ze podrazdi precitlivelou pokozku. Ja jsem pak ale stejne z paranoi prestala, ale ted jsem se k tomu vratila.

Premyslim o tom vosku, ale mam strach aby mi to nevyvolalo porod...

helca76
autor
•
7. pro 2007

Holky díky moc za rady 😉 😉 😉

stt411
•
12. zář 2014

Depilační krém - StopGrow depilační krém je prostě fantasticky nemam co dodat.

kotjatko
•
19. únor 2015

@stt411 prooosim, kde se da koupit ten krem ?

beautyofrose
•
Odpověď byla odstraněná
•
sovulka
•
13. lis 2016

Stalo se někomu, že v těhu víc zarůstaly chloupky na nohách? Odepilovala jsem si nohy depilátorem, a mám po dvou týdnech šíleně zarostlé chloupky, jeden vedle druhého. Depilátor používám několik let, ale tohle se mi ještě nestalo, bylo to první holení nohou v těhu.....

astyna
•
13. lis 2016

@sovulka

mě vždy hodně zarůstají chlupy, nemám chloupky, ale prostě chlupy a musím používat od Dermacolu body peeling, není už k sehnání, objednávám přes parfums, nyní notino. Tam ho mají asi za 60 Kč a vydrží mi to měsíc, obrušuju při každém koupání/sprchování a nemám problém. Celé těhu jsem se epilovala, u mě holení nemá smysl 😀 Snad pomůže.

sovulka
•
13. lis 2016

@astyna Chlupy :D :D Budu muset peelingovat....protože to je opravdu děs, jak to vypadá...sice je zima, člověk chodí zabalený v oblečení, ale je to hnusné 🙂