Prvotrimestrální screening v Praze, kde?
Ahoj holky, poradíte mi, kde jste byly na prvotrim. screeningu v Praze? Musím mít na toto vyšetření doporučení od svého dr.? Kam a kdy na něj zajít nejlépe a jak dlouho předem jste se objednávaly? Děkuju moc 🙂
@sleepers mě ho včera doktorka řekla a bylo i dost dobře vidět.. Záleží na ultrazvuku a jak se mimi ukaze..
@hanka.knizkova a kde jsi byla?
@sleepers v Gennetu na Letne..
@hanka.knizkova Já jsem k apolináři volala v desátém týdnu a v pohodě mě vzali. Koukám, že jsem měla štěstí...
@hanka.knizkova ja se objednaval v 7tt, uz sem u nich dvakrat rodila ,takze to bych jim teda dala, kdyby me nevzali, byla sem objednana na 3 hodinu, pacienty prijimaji do 3 😀
@akankeo ja u nich už taky byla 2 x jedno těhotenství bohužel nedopadlo tak jsem byla teď zklamaná ze mě nevzali. paní se mi jen zeptala jaký jsem týden ,řekla jsem ze 9tt a ona ze mají plno a položila mi telefon což mi docela nastvalo, v Gennetu jsem byla spokojena akorát ze se tam platí..
My jsme byli v Profemě na Karláku. Žádanku jsme měli, ale museli jsme stejně zaplatit, protože mudra nemá smlouvu s mojí pojišťovnou. Ale byli jsme spokojeni, bylo vidět, že mudra je pečlivá a že svému oboru rozumí. Jen ta komunikace a lidský (nevím, jak to popsat) přístup byl zvláštní no. Ale tak hlavní je odbornost ne chování, to už jsem se léty naučila. 🙂
A pokud jde o pohlaví, tak už řekla, že to vypadá dle polohy na kluka. A ve 20 tt se to potvrdilo.
Holky, já jsem teda úplně slepá ale kde najdu info a kontakty na objednání do Apolináře???
už to mám, ruším poplach 😉
takže já jdu nakonec do Motola. A teď otázka holky, jestli náhodou nevíte: dostala jsem z gyndy žádanku na krev (Rh faktor, protilátky, HIV, glukóza apod.) - to se vztahuje taky k tomu screeningu? Já jenom jestli můžu nejdřív na tuhle krev. Díky.
Já se objednávala na začátku 10týdne do Podolí, Apolinář- všude měli plno-nakonec měli poslední volný termín v Krči,ale je mi zvláštní že mi krev i ultrazvuk budou dělat v 1den ? Podolí se platí 1500,-, Apolinář je zdarma a Krč 800,-
@jajinkaboh mně budou taky UTZ a krev dělat v jeden den
Poprve jsem byla u Brestaka a pokud to vyjde, pujdeme opet k nemu.

Holky a říkali vám už i pohlaví???