icon

Prvotrimestrální screening v Praze, kde?

pabka
26. čer 2015

Ahoj holky, poradíte mi, kde jste byly na prvotrim. screeningu v Praze? Musím mít na toto vyšetření doporučení od svého dr.? Kam a kdy na něj zajít nejlépe a jak dlouho předem jste se objednávaly? Děkuju moc 🙂

Strana
z3
deelayces
29. čer 2015

@lu777 ono se to platí prej i se žádankou...taky jí mám a budu platit 1200,-

deelayces
29. čer 2015

@hanka158 ahoj mě napsala MUDr. žádanku a poslala mě na ten screening do Hloubětína, nikdo tam už 3 hodiny nezvedá tel. mají to vyplé...

Máš nějaký kontakt na ten motol?

deelayces
29. čer 2015

tak jsem se objednala na ten screening nakonec v Motole. Pokud mám prý žádanku nic platit nebudu.

Je tu někdo kdo v tom Motole byl?

evcann
29. čer 2015

@deelayces mají dovolenou, resi se to tady nekde v jine diskuzi 🙂, budou tam az 6.7. 🙂 jeslti jde o MUDr. Brestaka

deelayces
29. čer 2015

@evcann děkuji, já jsem se už objednala do Motola 🙂 tam to zvedli hned 🙂

Tyhle by měli aspon napsat na webovky že mají dovolenou

evcann
29. čer 2015

@deelayces to by meli, taky nechapu tak zakladni vec, ze tam nedaji

deelayces
29. čer 2015

@evcann no mě tím, jak mají vyplej tel a nikde žádný info odradili.

Příjde mi to jako dost divný přístup.

deelayces
29. čer 2015

@mayyas já jsem se ted objednala do Motola a mám to prý zdarma , pokud mám žádanku od Mudr mi řekla sestra

pabka
autor
29. čer 2015

@deelayces ahoj, jen se chci zeptat - kdy zhruba v únoru máš termín? Ty jsi už byla u dr.? Ja si říkám, na kdy se objednat poprvé k dr. k potvrzení těhotenství, aby nebylo brzo... dle meho výpočtu mám termín 24.2.

deelayces
29. čer 2015

@pabka ahoj, poslední MS 9.5.2015 další měla přijít 7.6. a nikde nic... ani za 4 dny, tak jsem volala doktorce, že mi vyšel poz.test a ona mě objednala na další týden.

Dneska jsem byla po druhé. Jsem 7 TT / NEMĚLA jsem pravidelné cykly, takže minule mi řekla že termín porodu je 13.2 a dneska 18.2 /

dneska mi napsala žádanku na první screening a zítra jdu na krev a moč jim odevzdat

Dělala jsis test?

pabka
autor
29. čer 2015

@deelayces jojo, dělala, uz tři, čárky jsou evidentní 🙂 uz me bolí prsa a je mi špatně, stejně jako u první dcery 🙂 jen jsem už zapomněla, kdy se objednat na první kontrolu. Poslední MS 23.5., otehotnela jsem 2.6., to vím určitě 🙂
Ten screening bych taky chtěla, tak abych něco nezmeskala... volala jsem svému dr.dneska, nebere to, snad nemá týden nebo dva dovolenou...

deelayces
29. čer 2015

@pabka tak zavolej a dohodněte se. 🙂

Teď začíná léto, každý bude na dovolené :D moje taky příští týden je pryč

pabka
autor
29. čer 2015

@deelayces no právě 🙂 tak díky a hezky den 🙂

deelayces
29. čer 2015

@pabka i Tobě 🙂

hanka158
29. čer 2015

@deelayces ja jsem byla prave v tom Motole. Delaji ultrazvuk (normalne pres bricho) a potom ti vezmou krev - vse hned po sobe. Muzes vzit i pritele / manzela - ten prvni UZ je podle me jeden z nejhezcich, protoze tam je videt cele mimco 🙂 na tech ostatnich uz vidis jenom casti tela a neni z toho moc poznat co je co...

deelayces
29. čer 2015

@hanka158 a na tom by měli poznat i jestli je mimi v poradku po zdravotni strance ze ?;) jdu 5.8

lu777
29. čer 2015

@deelayces aha, tak to je stejné jako tehdy 😉

mirysekb
29. čer 2015

Ahoj, já jsem byla u Apolináře, kde to mají také zadarmo.

daniella1985
29. čer 2015

@marky8822 to jsem rada, ze mas dobre zkusenosti. Jdu k ni 17.7.

deelayces
29. čer 2015

@lu777 ale v tom Motole pokud je žádanka poukaz tak neplatí, ale v soukromým ano

hanka158
29. čer 2015

@deelayces no to hlavne 🙂 vysetruji jestli neni nejaka vyvojova vada, ostatne jako na vsech UZ 🙂

miskuli
29. čer 2015

Já byla v Gennetu a vše jsem měla zdarma, i odběr plodovky. Objednala jsem se tam týden předem na krev a pak mě rovnou objednali na NT screening, po NT screeningu mě zas ihned objednali na plodovku, na tu jsem čekala měsíc.

hanik73
1. črc 2015

Prvotrimestrální screening mi dělal můj gynekolog,dr. Šimek,Na dlouhém lánu,Praha 6. Platila jsem 1200,- a 500,- mi přispěla Vzp.

pabka
autor
1. črc 2015

@miskuli a prosím, kdy jsi tam byla? Mě tento týden napsali, že vyšetření se platí...

mayyas
1. črc 2015

@miskuli
@pabka
Kamarádka to v Gennetu taky před 2 měsíci platila.

hanka.knizkova
1. črc 2015

Ja byla v Gennetu dnes a platila jsem 1100kc.. Doporuceni od doktorky jsem mít nemusela jelikož si to stejně platím ja.. Ultrazvuk ve 20tt se už ale neplatí..

miskuli
1. črc 2015

@pabka
@mayyas ja tam byla v kvetnu na doporuceni, jelikoz v rodine se vyskytla VVV a nic po me nechteli

jajinkaboh
2. črc 2015

V Podolí i Apolinář bez žádanky, ale Podolí si účtuje 1500, Apolinář je zdarma

akankeo
2. črc 2015

@pabka vzdyt to delaji v praze zdarma, staci zavolat do apolinare nebo do motola...http://cfm.gynpor.cz/screening-v-i-trimestru/54... . Zjistuje se tam i pravdepodobnost preeklampsie pro maminku, kontroluji se prutoky, takze je to rozsirenejsi... V utery sem tam byla, pouze za foto se plati 100Kc a na krev se musi na karlak, viz je na tech strankach

hanka.knizkova
2. črc 2015

@akankeo a kdy ses tam objednavala?ja tam volala hned po kontrole v 9tt a už mě nevzali,prý mají plno tak by mi zajímalo kdy se tam maminky objednavaji 😕

Strana
z3