icon

Psychiatrické doporučení k sekci: Jak nemocnice reagují?

gytarka
12. únor 2024

Napíše každý psychiatr indikaci k sekci když o to požádate a jak na to v porodnicích berou ohled . Necukaji se ikdyž toto doporučení mate ?

andromeda818
Odpověď byla odstraněná
levandule_k
12. únor 2024

Nedovedu si představit, že by v porodnici ignorovali doporučení k sekci od psychiatra, ale nedovedu si ani představit, že mi to psychiatr napíše jenom, protože chci já. Já tu hranici neznám, kdy je to "běžný" strach a kdy už je to fóbie, úzkost, která je indikací k císaři. Vzhledem k tomu, že to extrémně řešíš, tak to máš asi víc jak běžný strach, teda tak to na mě působí od klávesnice, prostě se objednej k psychiatrovi a uvidíš.

teenyel
12. únor 2024

Pokud je duvod, tak to asi napise jakykoliv psychiatr. Pokud duvod neni, tak asi ne jakykoliv, ale jen ten, co bere tucne obalky 🙈🙈 U me duvod byl, psychiatricka mi to napsala (uz pred nekolika lety). Kdyz jsem byla ted tehotna, jen jsem donesla kopii memu gynekologovi, ten to zapsal do prukazky a potom jsem resila v porodnici take jen tim, ze jsem dolozila tuto lekarskou zpravu, kde bylo doporuceni. Porod probehl planovanym cisarem a nikdo nic nerozporoval.

gdpr
12. únor 2024

Mne tiež bez problémov napísala ale dôvod som mala ako sa už vyššie píše u mňa dôvod bol strach = mala som z pôrodu panicky strach odkedy som sa dozvedela o tehu som mala (dlhodobé - každodenné stavy, ktore sa vyriešili až po prvom trimestri sa kedy som dostala potvrdenie) nočné mory bala som sa zavrieť oči, že zase sa mi bude snívať o pôrode, budila som sa spotená zo spánku, triasla som sa v spánku cez deň som mala úzkosti keď niekto niečo spomenul s mojim pôrodom aj keď len okrajovo hneď som dostala "panicky attack" (bolo mi na vracanie, zahmlievalo sa mi pred očami, bolo mi na odpadnutie) načo vôbec v bežnom živote netrpím vyriešilo to 1 sedenie u psychiatričky a bez problémov mi napísala papier ale naozaj dôvod lebo proste chcem sekciu nebude stačiť.