icon

Rané těhotenství a těžké věci

evorka
3. bře 2018

Dobrý den všem,
Mám dotaz, protože jsem udělala možná trochu hloupost a teď nad tím pořád přemýšlím. Pořád!
Na podzim jsem měla zamlklé těhotenství s revizí v 8. Týdnu, no už jsem se vzpamatovala.
Teď bych měla být v 5+4 podle poslední MS 🙂.
Tentokrát to moc neřeším, čekám, jsem v klidu, akorát nepiju alkohol a prostě nehysterčím jak před pár měsíci.
No a dnes... V tramvaji jsem viděla starou paní, jak se snaží vylézt ven s taškou nás kolečkách. Nikdo ji nepomohl, tak já, aktivně, běžím k ní a že jí vytáhnu tašku ven. No, nevím, co v ní babi měla, ale málem mi to utrhlo rameno, sice jsem to ustála, ale na páce v pravé ruce jsem zvedla tak 15 kilo aspoň, možná víc, babi asi vezla šutry 😬. Současně mě bodlo v břiše a od té doby mám divný pocit, trochu teplo v podbrisku, trochu nepříjemné pocity, tlak.
Tak nevím. Byla to fakt tíha
Takže.... Šestý týden, je to bez vlivu?
Těším se na vyšetření za týden zhruba. Tak jsem byla ráda, že tentokrát nestresuju nekupuji co třetí den test, a teď tohle.
Má někdo zkušenost??

sirka1
3. bře 2018

Buď v klidu, tím nejvíc miminku prospěješ.

pabka
4. bře 2018

Když jsem čekala druhou dceru, nosila jsem denně první, bylo ji přes tři roky, vážila určitě víc, než taška 😉 takže klid 😉
V šestém týdnu rada žen o těhotenství ani neví a tahají třeba v práci i těžší věci.
Co se má stát, stane se stejně.

viki999
4. bře 2018

@evorka Ahoj, na začátku jsem nejdřív táhla těžké dveře a nasazovala je do pantu a pak plnou basu piv.. pri base taky silně zabolelo.. vůbec jsem si neuvědomila že jsem těhotná... a teď jsem 17tt 🙂

kizii
4. bře 2018

Nektere v 6 tt jeste ani nevi, ze jsou tehotne a delaji spousty veci a miminko je zdrave.. Bud v pohode!🙂

priefi
4. bře 2018

@evorka Bud v klidu, tlaky by mozna byly tak ci tak a Ty to prisuzujes teto prihode. Kdyby bylo zle, tak bys to poznala spinenim, nebo primo silnou cistici ms. Pokud vse je ok, tak vse je ok 😊

neria55
4. bře 2018

Kdyby bylo něco špatně, tak bys začla špinit nebo nějaké velké křeče v podbřišku. Já 6tt odlítala na Krétu, kde jsem chodila denně kilometry a tahala krosnu snad dvacetikilovou. Teď jsem 37tt. Hod se do klidu ☺ (předtím taky zt s revizi, tak jsem všemu nechala volný průběh, bez nějakého stresu a dovču jsem si užila)