icon

Sceeening ve 20.tt. Absolvovaly byste raději znovu?

3. čer 2020

Ahoj holky.
Byla jsem objednaná na screening vrozených vad ve 20.tt. původně jsem myslela, že tam bude jeden Dr a nakonec tam za něj byl záskok. Samozřejmě jsem hned googlila kdo to je a nebyly na něj zrovna dobré recenze. Toto vyšetření je pro mě důležité...v předchozím těhotenství jsem odcházela s pocitem, že mám zdravé dítě od jiné paní doktorky ...opravdu byla pečlivá a vše dopodrobna vyšetřila. Toto bylo na můj vkus takové odfláknuté a nemám z toho úplně dobrý pocit. Uvažuji, že se zkusím objednat ještě jinam...a samozřejmě zaplatím znovu 1500. Co si o tom myslíte? Moc to řeším nebo by jste to pro klid duše absolvovali také znovu? Díky

sonnn
•
3. čer 2020

já se také těšila na důkladné vyšetření, ale kvůli covid to bylo doslova šup šup a domů, dál sem to neřešila, říkám si, že když chodím ještě na pravidelné kontroly na gynekologii + všechny ty testy v prvním trimestru, tak by to měla být dostatečná "síť", ale jinou zkušenost nemám (první těhotenství)

veritanas
•
3. čer 2020

Co myslíš tím odflaknute? Něco ti neměřil nebo nenašel? Já jsem to taky kvůli covid měla za deset minut hotovo..ale všechny hodnoty byly Ok a našla všechny orgány...

dejvitka
•
3. čer 2020

Pokud bych mela pocit, ze to odflakli, sla bych znovu jinam. 1500 Kc neni vysoka castka a za vetsi klid by mne osobne stala. 100% jistotu, ze je vse v poradku nam nikdy nikdo samozrejme neda, ale ta psychika v tehotenstvi je dulezita.