icon

Screeningové centrum Praha (ProfiG2)

allinka_k
22. dub 2015

Ahoj,
byla jste některá na screeningu v tomto centru? Mám gynekologa, který je z Apolináře, tak jsem automaticky předpokládala, že mě pošle tam. Dal mi ale vizitku MUDr. Břešťáka, který je prý obrovská kapacita. Chtěla jsem se zeptat, jestli se u něj platí (v ceníku je to takové zmatečné - vypadá to, že se žádankou by nemuselo)...
V Apolináři to bylo v r. 2013 zdarma, jak je to teď nevím...
Díky

Strana
z3
allinka_k
autor
26. čer 2015

@evcann Zkusím, když neodpoví, objednám se holt zase jinde...ale štve mě, že to zase nemají na stránkách, to mi fakt hýbe žlučí..

ssandy
26. čer 2015

@allinka_k maj dovču, byla jsem tam před týdnem.

misadan
26. čer 2015

@allinka_k Byla jsem tam v úterý na 3D, na to je tam paní doktorka a občas myslím sedne i ke kompu a asi i něco vyřizuje, ale ruku do ohně za to nedám...

lalida
29. čer 2015

@ssandy ahoj, nevíš do kdy? potřebovala bych se objednat na 1. screening, a telefón je vypnutý od 25.6.2015

ssandy
29. čer 2015

no nevim přesně, ale asi 2 týdny. Když jsem se objednávala, tak jsme schválně dali dřívější termín, protože doktor i já jsme měli dovolenou. Tak bych tam zavolala tak 7.7.

lalida
29. čer 2015

@ssandy ok, díky. Už jsem napsala email, radši pro jistotu 🙂

allinka_k
autor
29. čer 2015

Na e-mail reagovali hned 🙂

gepe
25. zář 2015

Ahoj, nevite nekdo aktualne zda nemaji dovolenoi ci odstavku?

lamia
25. zář 2015

Ahoj,jdu tam příští utery na Uz,takze funguji.

gepe
25. zář 2015

@lamia hmm, dik. Tak to zaurguju pres meho gyndr., protoze nejdu na klasik uz atd. A ani na email nic.

gepe
25. zář 2015

@lamia tak prekvapeni, uz mam porizeno. Diky 🙂

ponickova
25. únor 2016

Holky, jak dlouho se čeká v centru na výsledky? Čeká mě prvotrimestriální screening, tak ať vím, na co se připravit. Vím, že někde to řeknou téměř ihned, jinde se čeká. Děkuju 🙂

wercs
17. čer 2016

Chtela jsem se zeptat, jsem objednana na 2.screening v 21. tydnu k mudr. Břestakovi. Chtela bych si nechat udelat 3D ultrazvuk, ale cetla jsem ze ten se dela az nekdy od 26. tydne. Znamena to ze mi ho na 2.screeningu neudela a budu se muset objednat na 3D ult zvlast? Nemate s tim nektera zkusenost? A kolik 3D ult stoji? Dekujj

mamacek69
25. led 2017

@allinka_k chodím do Gynia taky a vím, že strašně lžete a není to tak, jak popisujete...

allinka_k
autor
25. led 2017

@mamacek69 Jo, taky je to rok a půl stará diskuze, navíc ne primárně o Gynii a nikdo se neptal, takže jak to dopadlo tu není. Psala jsem to, co mi pověděla sestřička, zvolila slova dost nešťastně, takže to vyznělo přesně tak, jak jsem psala. Nakonec mi za nějakou dobu, když jsem tam šla, dal doktor na výběr, jestli to chci zaplatit nebo ne, takže jedu na pojišťovnu a všechno je v pořádku.

gaaaby
21. črc 2022

Zdravim vsechny… pmlouvam se za obnoveni diskuze .. chtela jsem se jen zeptat vy co jste byly u pana Brestaka na screenongu ve 13 tt oznamoval ( alespon tip) na pohlavi? Ma cenu se vubec ptat? Vim ze tj dost nejiste jako druhorodicka - v prvni tehu mi to bylo oznameno az ve 20 tt na druhym screeningu.. ale rada bych se alespon tesila na to “co kdyby” diky za odpovedi

Strana
z3