Screeningové centrum Praha (ProfiG2)
Ahoj,
byla jste některá na screeningu v tomto centru? Mám gynekologa, který je z Apolináře, tak jsem automaticky předpokládala, že mě pošle tam. Dal mi ale vizitku MUDr. Břešťáka, který je prý obrovská kapacita. Chtěla jsem se zeptat, jestli se u něj platí (v ceníku je to takové zmatečné - vypadá to, že se žádankou by nemuselo)...
V Apolináři to bylo v r. 2013 zdarma, jak je to teď nevím...
Díky
no nevim přesně, ale asi 2 týdny. Když jsem se objednávala, tak jsme schválně dali dřívější termín, protože doktor i já jsme měli dovolenou. Tak bych tam zavolala tak 7.7.
Na e-mail reagovali hned 🙂
Ahoj, nevite nekdo aktualne zda nemaji dovolenoi ci odstavku?
Ahoj,jdu tam příští utery na Uz,takze funguji.
Holky, jak dlouho se čeká v centru na výsledky? Čeká mě prvotrimestriální screening, tak ať vím, na co se připravit. Vím, že někde to řeknou téměř ihned, jinde se čeká. Děkuju 🙂
Chtela jsem se zeptat, jsem objednana na 2.screening v 21. tydnu k mudr. Břestakovi. Chtela bych si nechat udelat 3D ultrazvuk, ale cetla jsem ze ten se dela az nekdy od 26. tydne. Znamena to ze mi ho na 2.screeningu neudela a budu se muset objednat na 3D ult zvlast? Nemate s tim nektera zkusenost? A kolik 3D ult stoji? Dekujj
@mamacek69 Jo, taky je to rok a půl stará diskuze, navíc ne primárně o Gynii a nikdo se neptal, takže jak to dopadlo tu není. Psala jsem to, co mi pověděla sestřička, zvolila slova dost nešťastně, takže to vyznělo přesně tak, jak jsem psala. Nakonec mi za nějakou dobu, když jsem tam šla, dal doktor na výběr, jestli to chci zaplatit nebo ne, takže jedu na pojišťovnu a všechno je v pořádku.
Zdravim vsechny… pmlouvam se za obnoveni diskuze .. chtela jsem se jen zeptat vy co jste byly u pana Brestaka na screenongu ve 13 tt oznamoval ( alespon tip) na pohlavi? Ma cenu se vubec ptat? Vim ze tj dost nejiste jako druhorodicka - v prvni tehu mi to bylo oznameno az ve 20 tt na druhym screeningu.. ale rada bych se alespon tesila na to “co kdyby” diky za odpovedi

@evcann Zkusím, když neodpoví, objednám se holt zase jinde...ale štve mě, že to zase nemají na stránkách, to mi fakt hýbe žlučí..