icon

Sex v těhotenství - zkušenosti

vvvzzz
17. říj 2018

Ahoj holky, Co Vy a sex v těhotenství? Jaké máte zkušenosti? Jsme v tomhle ohledu s partnerem trochu skeptičtí, partner má poměrně velký strach, že malému ublíží... I s ejakulací do pochvy, nepoškodí to plod? Předem děkuji

tynka75
17. říj 2018

Nepíšeš v jakém si týdnu 🙂 my spolu spíme od začátku a už jsem v 7 měsíci a vše v pohodě...teda....teď to jde hůře kvůli většímu břichu 😀 pokud Ti to doktor nezakázal ze zdravotních důvodů, ublížit mu určitě nemůžete, je hezky chráněné ;)

lstuchlova
17. říj 2018

My měli sex celou dobu se vším všudy a vše ok. Rodila jsem 40 + 4 a poslední sex byl 9 hodin před porodem 😃 .... Sex ale porod nevyvolal, to bych rodila i všechny dny předtím...

vikinkav
17. říj 2018

Uplne v pohode 🙂 skvelej sex, ja mela hroznou chut, hlavne ke konci 🙂

gruyerre
17. říj 2018

@vvvzzz Pokud je vše v pořádku, je to bezpečné. A ejakulát není jedovatý, ale hlavně se dostane jen do pochvy, ne do dělohy nebo dokonce do plodových obalů, tak nemůže poškodit plod.

anita003
17. říj 2018

Já jsem teda ve 14.týdnu a zatím jsem neměla odvahu... Ale tak je to tím, ze jsme se snažili 2 roky a nechtěla jsem to ohrozit, neb kamarádka začala po sexu krvácet a to mi za to nestojí...

priefi
17. říj 2018

@vvvzzz pokud nemas vcestnou placentu, tak to je ok. Pak muzou spermie udajne ke konci rozjet porod. Treba manzel ted ve 3.trim.uz ma obavy a rekl mi, ze kdyz tak to znovu zkusime, az jako "vyvolani porodu". Ale behem tehu se vzdy muzou nastat situace, ktere daji stopku, jako treba nevolnosti, vcestna placenta, krvaceni ci stahy delohy atd., ale pokud tohne neni, neni ceho se bat.

andelka
17. říj 2018

Nepoškodí. Od miminka je to daleko a je dobře chráněné. Máme sex od začátku těhotenství pořád (25 tt), jen teď už méně často,už se cítím nemotorně,dole mi to pracuje,občas tvrdne bříško..ale obecně pokud není problém a Dr nezakaze,tak se nemusíte moc omezovat.

jancabr
17. říj 2018

sex máme stále, jen ty polohy jsou teď omezenější. Ale mám naprosto ukázkové bezproblémové těhotenství

lachtanice86
17. říj 2018

@vvvzzz jsem 36tt a sex máme stále. Pokud nedal lékař zákaz nevidím důvod

ojo
17. říj 2018

Jsem 39tt, páté těhu a sex stále provozujeme, tak 1-2x týdně a to v každém těhu, nikdy jsem neměla omezení, ejakulaci normálně do pochvy.

preiba
17. říj 2018

První tři měsíce jsme měli zákaz, protože jsme si právě sexem způsobili hematom musela jsem užívat Utrogestan na udržení miminka a držet klidový režim. Pak už jsme ale začali zvesela znovu a sexujeme jak jen to jde 🤦‍♀️🙊 Primář mi na příjmu tenkrát říkal, že jak sperma, tak hormony uvolněné orgasmen v ženském těle mohou způsobit vyvolání porodu, takže raději bez ejakulatu dovnitř... Ale zase si myslím, že závisí na tom, kolikrát za sebou třeba sexujete a tak. My si dáváme tedy pozor raději, ale myslím, že to platí pro začátek a třetí trimestr s tím ejakulatem... 🙂

priefi
18. říj 2018

Holky, Vy co muzete az do konce, jake polohy se vam nejvice osvedcily s ohledem na brisko?

andelka
18. říj 2018

@priefi mně z boku.

ojo
18. říj 2018

@priefi taky z boku

priefi
18. říj 2018

@andelka @ojo predpokladam, ze asi ze zadu, ze? Anebo zvladate i ze predu z boku?

ojo
18. říj 2018

@priefi ze předu fakt ne 😀

andelka
18. říj 2018

@priefi zepředu ani náhodou.

jittkr
18. říj 2018

Ahojky, já jsem 35tt a sex normálně i zepředu 😁 teda určitě záleží i na velikosti břicha, já když ležím na zádech tak vypadám jen trošku víc najezená 😂 takže nám břicho při ničem nijak nevadí 🙂

nikolasina
6. lis 2018

Je mozne mit prujem kdis ste v noci z manzelem po sexu a rano stanete a dete na zachot s prujmem ? Jeto nejaky nazkak ?

jancabr
6. lis 2018

@nikolasina nemáš to spíš nějakou virózu? Teď toho dost řádí. A čeho by měl být průjem náznak?

zuzik24
6. lis 2018

My měli sex až do konce skoro každý den a super. Pokud to nezakáže lékař, tak žádné riziko nehrozí, miminko se nijak poškodit nemůže, neboj a ejakulát se k němu už vůbec nedostane a je to fajn, že se nemusí hlídat případné otěhotnění 😀