Snídaně v těhotenství
Všem přeji dobré ránko 🙂 Jak začínáte svůj nový den 🙂 Co si tak dáváte na snídaně, kdyžtak pošlete i fotku pro inspiraci 🙂 a dodržujete nějaké zásady co se týče ( velikost porce, pestrost...)
Já si ovesné vločky zaliju bílým jogurtem a nakrájím do toho celý pomeranč. Nechám chvilku (10 min) odstát. To teď snídám každý den 🙂 Krom víkendu teda. To mám buchtu 🙂
Já snídam buď domácí granolu s bílým jogurtem a ovocem nebo zitny chleba s lucinou, se šunkou, se sýrem, s vařeným vajíčkem a k tomu kousek zeleniny. Snažím se to střídat, abych to měla pestré 🙂
Já jelikož mívám častou chuť na sladké , tak do snídaně musím zakomponovat vždy něco sladkého. ( např dneska dva krajíce chleba s ramou,goudou, rajčátky a kakao , nebo Karo , málokdy k snídani mívám čaj a nebo komplet sladká snídaně, 😀
Jogurt s borůvkami, musli, oříšky, skořicí, čaj, housku s ledovým saltem, šunkou,sýrem, rajčetem, vajíčko do slepičky a chleba s obyčejným máslem, zelenina, povidlový koláček 🙂,palačinky s tvarohem, tvarohovou pomazánku, sendviče- toastový chleba, šunka, sýr, ledový salát, rajče,oregáno,tatarka,chleba s máslem a pažitkou,párky, zapečený rohlík, no prostě všechno, na co mám chuť 😉 První 3 měsíce jsem za den snědla rohlík a pila coca colu a zhubla 6kg, tak teď oslavuju to, že můžu jíst 🙂
Na co mam zrovna chut..nekdy na neco zdraveho napr.musli a jogurt,bebe dobre rano a jablko,zakysany napoj,michane vejce,tmavy rohlik s maslem sunkou a zeleninu a nekdy na nejakou prasarnu 🙂 parizak a rohlik,koblizek s nugatovou naplni🙂🙂mnamky...je pravda ze ted v tehu mam vic chut na sladke nez predtim..
Ja snidam kazdy den votrbovou kasi a velkej ovocnej caj s lzici medu. Kasi si posypu skorici. Je to docela dobry, ale hlavne to upravuje zazivani. Chodim na zachod bez problemu kazdy den 😎