icon

Souvisí růst bříška v těhotenství s postavou maminky?

luj89
22. pro 2016

Ahoj holky, dnes mě tak napadlo, jestli růst bříška v těhotenství souvisí s postavou maminky. Dá se říct, že např. malá maminka bude mít větší bříško, než vysoká? Nebo třeba jestli mamince se širšími boky začne růst později? Já jsem totiž ve13 tt a bříško mám malinko větší - asi jako když se člověk přejí nebo je nafouknutý, ale stále v pohodě dopnu normální kalhoty (nejen bokovky). Jak jste to měly vy? Popište svou postavu (výšku, boky a typ postavy - hubená / štíhlá / silnější / obézní a kdy vám začlo růst bříško + jak bylo cca veliké 🙂.

Strana
z2
tehulkamaminka
25. črc 2022

Já nevím 3.miminko a 8tt břicho na 7.mesic a sestoupený jak na 8 měsíc nebo 9 měsíc. Já říkám 8 protože obě děti na začátku 8 měsíce narozené. Syn 36 tt přirozené a dcera 38tt císař. Nikdy jsem do 9 měsíce nedošla. Díky bohu na můj nízký tlak rizikový tehu.

Hele já už si to 4 roky od posledního nepamatuju. Je to dolů holka a nahoru kluk? Já už sama nevím. Měla jsem to snad opačně.

Prostě už mi gratuluji a v práci se diví MHD pouští. Přitom 8tt a ještě jsem nebyla u dr.
Natož průkazka. To dává v 13tt protože zatím pro něho nejsem těhotná prostě divný doktor asi se bojí potratů a je opatrný s dokladem o těhotenství.
Každopádně už podle všech rodim i podle sebe. Přitom jsem se to teprve dozvěděla. To je tou diastazou

Strana
z2