icon

Spala jsem s dvěma muži a nejsem si jistá, čí je mimi

ajausata
15. zář 2016

Jsem tehotna 9tydnu z jednim jsem spala 9cervence a zdruhym 24cervence ale mesicky mi zkoncily 16cervence a tet si nejsem uplne jista kterej me oplodnil a nechci to rikat a posilat je na testy oba dva a chci ze zeptAT zda se to da nejak spocitAT aby nemuselo dojit k testum dekuji za odpoved 😒 😒 😒 😒 😒 😒 ☹ ☹ ☹

Strana
z5
upuska
16. zář 2016

@helabella aha, tak to je má neznalost 😀 díky za vysvětlení 🙂

tahejhula
16. zář 2016

@upuska Tady nikdo nepsal nic o IQ.

ydnevendy
16. zář 2016

Napíšu tady poslední příspěvek a koncim 🙂 všichni tu řešíme ty co se snaží. A ti co mít nemůžou? Ti co se snaží mají pořád naději ti co to ví už ne ale zase můžou být spokojenější protože už se nemusí v nic doufat. Jednou jsem stála s dcerkou v kočárku v obchodě. Předemnou stal kluk s dětmi. V řadě se objevila jeho známá a samozřejmě ahoj jak se máš co děláš a co děti. Ta mladá holčina bez přemýšlení vypálila větu která mi na okamžik vzala dech. Já děti mít nemůžu. Ten kluk očividně nevěděl co má dělat a řekl tak to si vykompenzujes zase jinak a ona že ano. Ta věta mi utkvěla v paměti ještě dlouho. Mohla říct cokoliv. Najednou jsem tu neznámou začla obdivovat a i když to určitě pro ni není jednoduché nemá si cenu lhát. Každý jsme strůjcem svého štěstí . Určitě nechci nic zlehčovat a už vypadat jako necita. Ano kdo nezabije nemůže mluvit jen jsem tu řekla svůj názor . Ať si každý dělá co chce a žije si jak chce. Žijeme jen jednou a každý to dělá nějak. Přeji všem hodně štěstí.

lajla
16. zář 2016

@tahejhula ano, moje chyba...vím co je EQ ale už jsem zažila mnohokrát záměnu, ad výslovnost...s příspěvkem mi.to ani.totiz nešlo dohromady

tahejhula
16. zář 2016

@lajla Nechapu, co ti na tom neslo dohromady? Jakoze emocni a socialni schopnosti nesouvisi s EQ?

tahejhula
16. zář 2016

@lajla A proc pises, ze vciteni se ne, ale empatie ano, kdyz je to totez?

alkuska
16. zář 2016

@tery_s Prosím můžu se zeptat v kterém CAR působíte a na jaké pozici? Jinak, mě se tu už nechce plevelit něčím mimo téma, možná si jen nerozumíme, ale z vašeho příspěvku na mě čiší právě to co jsem psala - sytý hladovému nevěří 🙂 @ydnevendy vás se to týká taky... nezažila jste to, jak můžete vůbec soudit co byste dělala, stejně jako nevíte co byste dělala, kdybyste oslepla nebo ochrnula... a kdo jak tratí? Kdybych to já po třech letech vzdala, moje dcera není na světě a takových dětí jsou tu stovky. A opakuju, vždy to není jen o psychice, já jsem taky začínala tím, že tomu dáme volný průběh, žádný stres... bohužel, někdy prostě máte nemoc, za to nemůžete. Já jsem pořád ještě mezi těmi šťastnějšími, otěhotněla jsem nakonec sama, bez lékařského zásahu, ale neodvážila bych se takto odsuzovat ty, co pomoc lékařů vyhledaly.

lajla
16. zář 2016

@tahejhula máte pravdu, špatně jsem to formulovala i napsala

upuska
16. zář 2016

@ydnevendy chyba lávky, já tu řeším ty, co se ofrňují nad těmi, co se snaží přitom sami nebyli v jejich kůži

ydnevendy
16. zář 2016

@alkuska já nikoho neodsuzuju!!! Co to tu píšete? Samozřejmě že záleží i na situaci ve které člověk zrovna je nebo se do ní dostane. Příště vám tu vse výpisu kde jakou situaci abyste byla spokojená. Lidí strašně rádi používají slovo odsoudit a přitom malokdo ví význam. A nebo jste dostatečně nepochopila obsah mých komentářů.

ydnevendy
16. zář 2016

@upuska nic proti nikomu ja jsem primo nepsala na danou osobu

tery_s
16. zář 2016

tady vůbec nikdo nikoho neodsoudil, pouze si to některé strašně připsaly na svoji situaci a dotklo se jich to... naopak já jsem maximálně empatická a pomohla bych každé ženě, kdybych mohla, ale od začátku píši, že jediná nejúčinnější pomoc je se na to vybodnout... a skutečně nepíšu bludy ani výmysly, ale čistý fakt, že ty které si to přeprogramovaly v hlavě, otěhotněly i bez pomoci. Lékaři i centra vám pomohou, určitě a bezpodmínečně ANO, udělají vše co je v moderní medicíně dostupné, absolutně a bez hranic to nikdy nezpochybním. Bohužel to už nechci více komentovat, brala jsem to hodně s nadsázkou od začátku vzhledem k dotazu zakladatelky a netušila jsem, že pár holek dokáže v takto obyčejné diskuzi poukazovat na svůj životní osud, neplodnost, vhodnost pomoci a empatie. Hezký den všem

nany84
16. zář 2016

@tahejhula promiň, ale jsi úplně mimo, kdo nezažil, tak prostě nepochopí, ať už má EQ sebevětší...

petulka_zdenda
16. zář 2016

alá Bridget Jonesová 😉

tahejhula
16. zář 2016

@nany84 Ale jdi ty. 😉
Zase na druhou stranu je dobre nestavet si patent na svou situaci. Mnoho lidi ovlada a dokaze spoustu veci, tomu ver.

tahejhula
16. zář 2016

@tery_s Pokud jako zdravotnik pises toto, pak se nediv, ze se nektere brani. Ja ti fandim.

alkuska
16. zář 2016

@ydnevendy Máte pravdu, asi jsem vás vůbec nepochopila 🙂

nany84
16. zář 2016

@tahejhula 😀 tvoje EQ bude asi nula koukám🙂. Prostě některé věci v životě nelze plně pochopit, pokud si sama neprozijes, to není nic proti lidem, je potřeba si to ale priznat.

alkuska
16. zář 2016

@tery_s popravdě mě reagovat přimělo prohlášení astyny (a dalších) o přirozenosti otěhotnění a kojení a zbytečnosti sledování vlastního těla, ne potřeba tady probírat vlastní "krušný" osud 🙂 Chtěla jsem připomenout, že trošku pokory by neuškodilo. Pak už se to vezlo úplně jinam.

tahejhula
16. zář 2016

@nany84 Moje? A to proc?
Sama jsem prozila velmi tezke veci a velmi casto mi pomohli lide, kteri totez nezazili ani omylem. Jen maji tak velka srdce, otevrene mysleni a srdce, ze se na tebe vylozene napichnou a pomahaji. Ale evidentne jsi nekoho takoveho nepotkala, neprozila, ovsem hodnotit si troufas. Trosku to koliduje s tvym primarnim nazorem.
Budu ted uvazovat nejen o tvem EQ. 🙂

nany84
16. zář 2016

@tahejhula Jj, uvazuj 😎

tahejhula
16. zář 2016

@nany84 Jinou odpoved nemas, pochopitelne. Jak bys mohla mit. 🙂

lajla
16. zář 2016

@tahejhula popravdě proč by se
@nany84 namahala a ztrácela čas, nepochopila byste to...nikdo ale nikdo nemůže takovou situaci plné pochopit, vcítit se, pomocí, poplacat,atd to ano...
Taky se nemůžete napr vcítit do kůže člověka který má před sebou pár dní života...

lajla
16. zář 2016

"vcítit"....protože 100% to nejde

tahejhula
16. zář 2016

@lajla Ja jen pisu, ze jsou lide, kteri dokazi natahnout a sami procitit vsechny tve emoce. A to vcetne jejich fyzickych projevu. Budoubs tebou plakat, kricet, bude se jim spatne dychat, atd. A ver mi, je to pro ne narocne, ale dokazi to. A pomahaji tim. Jen je to od tebe a nany zase to, co samy negujete. Tedy posuzujete neco, co jste nezazily. 😉

tahejhula
16. zář 2016

Takze ci je to zbytecna snaha? 🙂 Je dar nekoho takoveho potkat, poznat, mit ho za pritele. Ne kazdemu se postesti..

lajla
16. zář 2016

@tahejhula věřím ze pod nějakou hypnózou či drogami to možné je
Nezazila? Jak to můžete vědět...
Ale zažila...jen se to netýká otěhotnění ... asi nejsem dostatečně empatické😞 nedokázala jsem se vcítit...vyslechnout,pomoci ano

tahejhula
16. zář 2016

@lajla Ne, drogy ani hypnoza nejsou potreba. Nekteri dokazi cloveka takto provazet dny i tydny. Ozvou se sami od sebe treba ve ctyri rano a napisi: Ty nespis a uz mas zase ten a ten stav, vid? Citim to take. Jsem tu pro tebe.
No rozhodne to nedokaze kazdy. 😉 Ostatne jsem jasne psala, ze takto bylo pomozeno mne.
Puvodne jsem myslela, ze bych nekterym nestastnym mohla predat kontakt, po reakcich radeji ne.
Pekne patecni odpoledne.

lajla
16. zář 2016

@tahejhula to co píšete dokáže spousta lidí, taky dokážu napsat slova útěchy,atd...ale to není to o čem tu celou dobu byla řeč...ale je skvělé že Vám to pomohlo a cítila jste tu podporu, to je to hlavni

tahejhula
16. zář 2016

@lajla Nepisu o slovech utechy. Pisu o tom, ze si druha osoba pretahne pocity, emoce i fyzicke projevy do sebe. A proziva je spolecne s danym clovekem.
Proto pisu, ze zjevne nevite, o cem je rec. Takovy clovek nabere vasi tihu i na sebe a tim odlehci. Vyhoda je v tom, ze do toho nezatahuje vlastni prozitky. Kdyz se vzbudite ve tri rano s pocitem, ze nemuzete dychat, ze zivot nema smysl, dotycny se vzbudi s tim samym a vi, ze potrebujete pomoci. Proste i dlouhodobe prebira vase pocity, strachy, fyzicke projevy stresu, pocity beznadeje a dalsi. To neni o placani po zadech. 🙂

Strana
z5