icon

Špinění v těhotenství v době menstruace. Máte zkušenost?

vuse
17. únor 2025

Holky setkala jste se některá stim, že by jste v těhotenství, když máte dostat MS jste v to období špinila? Já měla poslední MS 23-26.12 v lednu 8 dní špinění a dneska bych měla dostat MS a začala jsme opět špinit. Na gyndu mám jít poprvé za 2 dny. Docela mě to zaskočilo. Přikládám těhotenské testy.

Špinění v těhotenství v době menstruace. Máte zkušenost?Špinění v těhotenství v době menstruace. Máte zkušenost?Špinění v těhotenství v době menstruace. Máte zkušenost?
klarka3366
17. únor 2025

@vuse ahoj,je to docela běžné. Některé ženy v těhotenství zažívají slabé špinění v době, kdy by normálně měla přijít menstruace. Může to souviset s hormonálními změnami nebo s tzv. implantačním špiněním, které se může objevit i v prvních týdnech těhotenství. Pokud je špinění slabé, neprovází ho silná bolest nebo čerstvá jasně červená krev, většinou to není důvod k obavám. Je ale dobře, že máš už naplánovanou kontrolu u gynekologa – ten tě vyšetří a potvrdí, že je vše v pořádku. Držím palce!

vuse
autor
17. únor 2025

@klarka3366 moc moc děkuji. U prvního jsem vůbec nevěděla, že jsem těhu do 11tt. Ale je to už 16let. Toto je celkem takové jiné, ale přikládám i věku 😁

klarka3366
17. únor 2025

@vuse moje mamka byla těhotná 3x. A každé to těhotenství měla jiné. První - bylo jí zle celé těhotenství , a třetí ? To už byla pohodička. Prostě pokaždé to může být jinak. Pak dej vědět jak jsi dopadla 🙂

vuse
autor
17. únor 2025

@klarka3366 určitě, děkuji moc za uklidnění ☺️☺️☺️☺️

vlasta1981
17. únor 2025

@vuse ahoj moje starší sestra do 6 měsíce klasická ms

vuse
autor
17. únor 2025

@vlasta1981 ahoj děkuji moje ségra taky a pořád mě uklidňuje, ale i tak ať už je středa a vím že z gyndy je vše v pořádku

cherie24
17. únor 2025

@vuse ano, já u druhé dcery několik dní špinila v době MS. U první jsem dokonce pár dní po pozitivním testu krvácela po sexu. Krve jak z vola a obě těhotenství pak bez problémů. Sestřenka přímo i krvácela někdy v průběhu trimestru, bylo jí na pohotovosti řečeno, že buď se udrží miminko nebo potratí a poslali jí domů. Má zdravou holčičku.

vuse
autor
17. únor 2025

Holky všem moc děkuji jste úžasné, teď si říkám, ještě jeden den vydržet a gynda a tam ať je hlavně vše v pořádku a já můžu klidně spát 👏

vlasta1981
18. únor 2025

@vuse klidně si kup Ascorutin...dej 3x2 denně . Tím nic nezkazís a ani Mimi neublížíš ...

alcala
21. únor 2025

Je to běžné, neboj.

vuse
autor
22. únor 2025

Tak holky bohužel mimoděložní těhotenství, ve čtvrtek, jsem, byla na operaci, vzali i pravý vaječník, HCG přes 7000 a miminko v pravém vejcovodu. Brali i ten 😔

klarka3366
22. únor 2025

@vuse to je mi moc líto. Posílám objetí 🫂

vuse
autor
23. únor 2025

@klarka3366 moc děkuji 🥰

aduska13
16. dub 2025

Ja teda zacla krvacet slabe po 6tydnu:( tak snad se vse zvladne na gynde jsem dnes byla a mimco je kde ma byt..