Správné těhotenství po mimoděložním
Hezky den, damy..rada bych zkusenosti tech z Vas, ktere toto mate jiz za sebou... uprimne... byla jsem v listopadu na operaci s mimodeloznim tehu.. kde.mi vzali levy vejcovod. Nyni jsem dle testů tehotna znovu, doktorovi volám az zitra.
Co Vase zkusenosti? Po operaci minodelozniho. Povedlo se klasicke tehu?
Dekuji a hezky svatek.
Dekuji moc.
Dobrý den, souhlasím s @absintka19 . Řekla bych, že 2x mimoděložní těhotenství za sebou je velmi málo pravděpodobné. Mám jen příklad z práce, kdy kolegyně přišla díky mimoděl. těhu o vejcovod. Pak znovu otěhotněla hned (i přes absenci jednoho vejcovodu) a "normálně". Má roční holčičku. Přeji hodně štěstí 😉
Ja jsem otehotnela hned, jak mi bylo po operaci dovoleno. Ale v den, kdy jsem mela jit k doktroce jsem krvacela a samopotratila. Stres, malo spanku, chripka. Co jsem mohla cekat jineho. Doktorka to jako tehotenstvi ani nebere, pak jsem otehotnela hned zase a cekame dvojcatka. A doma uz jedno lumpika mame. Preji at je vse v poradku a zadne vysilovani !!!!! Odpocivat !!!
Zalezi take na duvodu mimodelozniho... ja treba mela v srpnu 2015 kvuli srustum na vejcovodu a rovnou zkontrolovali druhy a ten byl v poradku... nyni jsem 20.tt tehotna "spravne" a predtim jeste bylo par nepovedenych tehotenstvi ale take spravnych... pokud bylo jedno mimodelozni je sice vetsi riziko dalsiho ale neni to 100% ;) tak drzim palce at je vse jak ma byt 🙂
Dekuji moc za utesujici slova.
Manželka mého šéfa měla taky mimoděložní a normálně pak donosila dvě děti.
je malá pravděpodobnost ,že by se to opakovalo 2x po sobě ,ale já jsem bohužel byla vyjímka potvrzující pravidlo :-/ Mimoň , otěhotnění hned po následné ms a opět mimo . Tohle bych ti nepsala,ale vidím,že už máš těhu potvrzené v děloze 🙂 Gratuluju 🙂

@kat007 to je hodne individualni, drzim vam palecky aby to bylo zdrave tehu a zdrave mimi.