icon

Správné těhotenství po mimoděložním

kat007
17. dub 2017

Hezky den, damy..rada bych zkusenosti tech z Vas, ktere toto mate jiz za sebou... uprimne... byla jsem v listopadu na operaci s mimodeloznim tehu.. kde.mi vzali levy vejcovod. Nyni jsem dle testů tehotna znovu, doktorovi volám az zitra.

Co Vase zkusenosti? Po operaci minodelozniho. Povedlo se klasicke tehu?

Dekuji a hezky svatek.

absintka19
17. dub 2017

@kat007 to je hodne individualni, drzim vam palecky aby to bylo zdrave tehu a zdrave mimi.

kat007
autor
17. dub 2017

Dekuji moc.

riakuk
17. dub 2017

Dobrý den, souhlasím s @absintka19 . Řekla bych, že 2x mimoděložní těhotenství za sebou je velmi málo pravděpodobné. Mám jen příklad z práce, kdy kolegyně přišla díky mimoděl. těhu o vejcovod. Pak znovu otěhotněla hned (i přes absenci jednoho vejcovodu) a "normálně". Má roční holčičku. Přeji hodně štěstí 😉

alicenda
17. dub 2017

Ja jsem otehotnela hned, jak mi bylo po operaci dovoleno. Ale v den, kdy jsem mela jit k doktroce jsem krvacela a samopotratila. Stres, malo spanku, chripka. Co jsem mohla cekat jineho. Doktorka to jako tehotenstvi ani nebere, pak jsem otehotnela hned zase a cekame dvojcatka. A doma uz jedno lumpika mame. Preji at je vse v poradku a zadne vysilovani !!!!! Odpocivat !!!

crazykat
17. dub 2017

Zalezi take na duvodu mimodelozniho... ja treba mela v srpnu 2015 kvuli srustum na vejcovodu a rovnou zkontrolovali druhy a ten byl v poradku... nyni jsem 20.tt tehotna "spravne" a predtim jeste bylo par nepovedenych tehotenstvi ale take spravnych... pokud bylo jedno mimodelozni je sice vetsi riziko dalsiho ale neni to 100% ;) tak drzim palce at je vse jak ma byt 🙂

kat007
autor
17. dub 2017

Dekuji moc za utesujici slova.

soyevita
17. dub 2017

@kat007 Osobně zkušenost nemám,ale moje sestra měla mimoděložní.Také přišla o vejcovod a otěhotněla hned za 2měsíce.
Naprosto normální těhotenství,jen kvůli jizvě chodila často na kontroly.Rodila ve 41tt a malý měl skoro 4,5kg.
Drzím pěsti🍀

jezz13
18. dub 2017

Manželka mého šéfa měla taky mimoděložní a normálně pak donosila dvě děti.

kat007
autor
18. dub 2017
misula29
18. dub 2017

je malá pravděpodobnost ,že by se to opakovalo 2x po sobě ,ale já jsem bohužel byla vyjímka potvrzující pravidlo :-/ Mimoň , otěhotnění hned po následné ms a opět mimo . Tohle bych ti nepsala,ale vidím,že už máš těhu potvrzené v děloze 🙂 Gratuluju 🙂

kat007
autor
18. dub 2017

@misula29 dekuji, ja.jsem rada za kazdy nazor, i kdyz me moc mrzi, ze mate zrovna tuhle zivotni.zkusenost 😥