Strach z potratu
Ahoj,
v sobotu jsem zjistila ze jsem těhotná. Nyní jsem tak v 5tt ( podle menstruace) a mám strašný strach, ze se něco stane...vím, ze bych měla byt pozitivní, ale nějak to nejde. Vždy jsem byla tak trochu melancholicka a depresivní. Kolem mě dvě holky potratily (jedna je nemocná hodně a druhá při chytnuti padajícího člověka)
Vždycky mi přišlo, z když mám z něčeho radost, ze to rychle odejde a nebo se zkazi...už jen to, ze myslím negativně mě přesvědčuje k tomu, ze se si to přivolam 😭 neumím to moc vysvětlit, je to takový dívny stav.
Mate/ měla jste to také nějaká z vas? Nebo jsem blazen? 😀
Určitě se netrap to co se má stát.. Stane se.. 😊 držím palečky
@dominikarusch děkuji 🙂 věřím, ze to bude v pořádku...jen jsem potřebovala nějak uklidnit, je to moje první tehotenstvi a nikdy jsem na nic neměla moc štěstí a hlavně přítel má jen 2% pohyblivých spermii, tudíž jsem s miminkem moc nepocitala, ale teď když už to je tak jsem stastna
@lovet5 no to já též ne. I když o první jsem se bála,v 8 tt jsem začala krvácet,takže pohotovost,a tam mi stejně řekli že se musí jen čekat,max klidový režim a Ascorutin. Naštěstí to bylo pak už dobrý a celé tehu ok. Druhé taky. Tak teď jsem to nečekala,zvlášť ne takhle pozdě. No co už. A že se to nebude opakovat,nebo nepřijde něco jiného, stejně nemůžu ovlivnit. Je super že jste pokořili prognózu a povedlo se to,to je pozitivní samo o sobě.
@andelka máma krvácela v 6. Měsíci a nakonec mám krásného zdravého brachu 🤷🏼♀️ No u nás to bylo zvláštní...v prosinci dostal přítel výsledky a tak jsme to neřešili(jako ochranu) a v sobotu nám umřelo morcatko a já jsem si říkala, ze někdo odejde někdo přijde a udělala jsem si test ( a to jsem meskala jen 2 dny) no a bylo to tam 😳 vůbec jsem to nečekala a říkala jsem si, ze to mám za tu bolest ze ztráty, protože na morcatku jsem byla hodně závislá a byla to velká bolest

Když bych to mohla poradit....bylo by to; vypni modrého konika a užívej si to. Protože tu když narazis na něco negativniho, budeš se jen strachovat co když se to stane i tobě!! A to ti na pozitivním myšlení opravdu nepřidá, vim o čem mluvím...