icon

Strach z potratu

lovet5
22. bře 2018

Ahoj,

v sobotu jsem zjistila ze jsem těhotná. Nyní jsem tak v 5tt ( podle menstruace) a mám strašný strach, ze se něco stane...vím, ze bych měla byt pozitivní, ale nějak to nejde. Vždy jsem byla tak trochu melancholicka a depresivní. Kolem mě dvě holky potratily (jedna je nemocná hodně a druhá při chytnuti padajícího člověka)
Vždycky mi přišlo, z když mám z něčeho radost, ze to rychle odejde a nebo se zkazi...už jen to, ze myslím negativně mě přesvědčuje k tomu, ze se si to přivolam 😭 neumím to moc vysvětlit, je to takový dívny stav.
Mate/ měla jste to také nějaká z vas? Nebo jsem blazen? 😀

Strana
z3
pajina87
22. bře 2018

Když bych to mohla poradit....bylo by to; vypni modrého konika a užívej si to. Protože tu když narazis na něco negativniho, budeš se jen strachovat co když se to stane i tobě!! A to ti na pozitivním myšlení opravdu nepřidá, vim o čem mluvím...

lovet5
autor
22. bře 2018

@pajina87 k vím...zase mě uklidňuje, když mě tu někdo uklidňuje 😂 dost mi pomáhá nemyslet na to, ze jsem tehotna

andelka
22. bře 2018

@lovet5 no,měla jsem jít na velký utz a bohužel. Ale kdy k tomu došlo nevím,kontrola byla po 3 týdnech. Ono i kolem toho 20 tt se bohužel zjistí hodně vad,kvůli kterým pokračovat v těhotenství nelze. U nás důvod neznáme,nic tomu nenasvědčovalo.

lovet5
autor
22. bře 2018

@andelka tak to mě mrzí 🙁

andelka
22. bře 2018

@lovet5 člověk to tak musí brát. Jisté nemá nic, až po porodu. Takový je život a musíme prostě věřit. Je strašně moc žen které to zažily,dříve či později,ale většinou se to stejně nedá nijak ovlivnit,takže to tak člověk musí brát.

lovet5
autor
22. bře 2018

@andelka dřív jsem si rikala, ze to nebudu nějak hrotit tehotenstvi a taky ne a stalo se, ale teď dost řeším tohle ackoliv nevyresim nic a budu muset doufat 🤷🏼‍♀️😍

andelka
22. bře 2018

@lovet5 no právě. Nevykoumas nic. Pořád je ale větší pravděpodobnost že to bude probíhat ok. Tak tomu člověk musí věřit.

dominikarusch
22. bře 2018

Určitě se netrap to co se má stát.. Stane se.. 😊 držím palečky

lovet5
autor
22. bře 2018

@andelka dřív jsem nad tím vůbec nepřemýšlela, ze by se to mohlo stát mě, to až teď zejo 😀 ale kdyby to tak bylo tak to tak asi má byt

lovet5
autor
22. bře 2018

@dominikarusch děkuji 🙂 věřím, ze to bude v pořádku...jen jsem potřebovala nějak uklidnit, je to moje první tehotenstvi a nikdy jsem na nic neměla moc štěstí a hlavně přítel má jen 2% pohyblivých spermii, tudíž jsem s miminkem moc nepocitala, ale teď když už to je tak jsem stastna

andelka
22. bře 2018

@lovet5 no to já též ne. I když o první jsem se bála,v 8 tt jsem začala krvácet,takže pohotovost,a tam mi stejně řekli že se musí jen čekat,max klidový režim a Ascorutin. Naštěstí to bylo pak už dobrý a celé tehu ok. Druhé taky. Tak teď jsem to nečekala,zvlášť ne takhle pozdě. No co už. A že se to nebude opakovat,nebo nepřijde něco jiného, stejně nemůžu ovlivnit. Je super že jste pokořili prognózu a povedlo se to,to je pozitivní samo o sobě.

lovet5
autor
22. bře 2018

@andelka máma krvácela v 6. Měsíci a nakonec mám krásného zdravého brachu 🤷🏼‍♀️ No u nás to bylo zvláštní...v prosinci dostal přítel výsledky a tak jsme to neřešili(jako ochranu) a v sobotu nám umřelo morcatko a já jsem si říkala, ze někdo odejde někdo přijde a udělala jsem si test ( a to jsem meskala jen 2 dny) no a bylo to tam 😳 vůbec jsem to nečekala a říkala jsem si, ze to mám za tu bolest ze ztráty, protože na morcatku jsem byla hodně závislá a byla to velká bolest

Strana
z3