icon

Světlounce červený hlen a tmavě červené kusy něčeho. Je to menstruace?

janca2000
10. led 2020

Ahoj holky, omlouvám se, že tu furt otravuji.
Jsem autorka tohoto clanku: https://www.modrykonik.cz/forum/o-tehotenstvi/je-dost-pravdepodobne-otehotnet/ kde píši, že jsem měla nechráněny sex ve chvíli těsně po ovulaci, daly jste mi odpověď, že otěhotnění je hodně málo pravděpodobné.
Dnes jsem 25DC. V průměru mého měření (asi 3/4 roku) sleduji, že cyklus je dlouhý 22-35 dní, a to právě ze začátku byl spíš takovy kratší, od září/října mám tech 29 dni (pozn. 35 dní jsem měla když jsem po delší době začala zase sexuální žít což i kdysi jsem to tak měla)
V dnešní noci jsem moc nespala, nicméně jsem celou dobu ležela. Ráno, po asi dvouhodinovém spánku jsem měla teplotu 36,88.
Ráno jsme si všimla, že "tam dole" mám nějak víc vlhko. Sáhla jsem tam a na prstu jsem měla takový svetloulince červený hlen (asi hlen smíchaný s krví) a takové tmavě červené kusy čehosi. To čehosi je asi krevní sráženina. Nicméně jsem měla červené i kolem stehen (na noc nenosím spodní prádlo). S děšením jsem si to šla umýt a víc to nezkoumala, navíc jsem neměla ani brýle (jsem trochu slepá 😅), ale teď mi vrtá hlavou, co to je 😂
Kdybych měla nějakou nízkou teplotu, byla bych si jistá tím, že to je menzes, nicméně je mi stále zvláštní, že jsem měla vysokou teplotu, ale tak to by se možná dalo svést na to, že jsem moc nespala.
Jinak já žádné menstruační bolesti nemám a nikdy nemám takový ten pocit, že to přijde. Jen mě teda v tu noc trosilinku bolelo v levem podbřišku.
A důvod proč to tak řeším? Po lehkých nervech, jestli náhodou mé vajíčko je odolné a přece jen se k němu spermie dostaly (ačkoliv se partner do mne neudělal), jsem se rozhodla začít brát HA. Mám doma ještě nějaké plasticka antikoncepce, kterou jsem brala před rokem (doba trvanlivosti nevyprsela!) a první prášek se má vzít při prvním dni. Mám si ho tedy vzít a nebo ne? Nejsem si jistá, jestli to MS je, je strašně světá.

janca2000
autor
10. led 2020

Kolem 8. ráno jsem teda na vložce měla takovou světle růžovou barvu, od té doby nepribyla ani kapka. 🙄

pavlinar
10. led 2020

Prvne bych si udelala tehotensky test, pro jistotu. Zde na mk jsem se dozvedela, ze ms se bere az se to rozjede, ne jen spineni. Tak bych pockala, az se to rozjede a nasadila ha. Ja teda osobne bych ale ha nejdriv zkonzultovala s doktorkou..

kachna001
10. led 2020

Po dvouhodinovém spánku je úplně jedno, jakou teplotu si naměřila... Buď se rozběhne MS nebo jsi těhotná, udělej si test... Každopádně za první den menstruace je považován den, kdy opravdu začneš krvácet, anti se podle těch, co jsem měla já (asi tři druhy) může začít brát i 5. den cyklu (je potřeba se pak týden ještě chránit jinak)... A ještě k té BT, v jednom cyklu se mi taky stalo, že teplota neklesla, ale MS se dostavila, může se stát

janca2000
autor
10. led 2020

Na test se mi zdá brzy, dnes je to pouhých 8 dní po první zvýšené teplotě a 6 dní po sexu, po kterém jsem si nebyla jistá bezpečností.
A děkuji za odpovědi.

janca2000
autor
10. led 2020

@pavlinar jo, a s doktorkou to asi konzultovat nebudu, když mi ji napsala před rokem a já ji vysadila, protože jsem už neměla důvod ji brát 😇 Mam 2 plasticka, tak se s ní pak domluvím 😇

ivisek7
10. led 2020

@janca2000 to máte pravdu, na test je ještě brzy.. Napadlo mě, jestli se nejedná o MS, může to být i nidační krvácení..

janca2000
autor
10. led 2020

Tak holky, za celý den ani kapka krve. Teď večer jsem měla sex s přítelem a krvacela jsem! 😯 Jako popravdě občas se objeví trocha krve třeba při tvrdsim sexu, kdy to často aji cítím, že mě to bolí a třeba nejsem úplně stoprocentně uvolněná. Jenže dnes jsem byla skoro celou dobu já na něm a vše jsem si korigovala já, nic mě nebolelo. A pak ta krev 🤦‍♀️