icon

Talisman, něco pro štěstí v těhotenství

mruk
20. srp 2016

Ahoj holky, mám takovou otázku na odlehčení. Máte nějaký talisman, nějakou věc pro stěstí, kterou jste si pořídily v těhotenství, nebo prostě něco (nějaký kámen, předmět), který podporuje správný vývoj těhotenství? Vím, je to asi blbost, ale tak nějak mě to napadlo 😀

marla86
20. srp 2016

Já jsem dost pověrčivá, i když to na sobě nesnášim :/ Dostala jsem od jedné paní z Číny takový přívěšek - na šnůrce korálky a dvě stejné ryby z nějakého vzácnějšího kamene. Říkala mi, že to jsou dva kapři a že to u nich symbolizuje sílu partnerského svazku, že mi to přinese štěstí v manželství. No..., asi po roce se mi jeden kapřík zlomil a půlka se ztratila a já byla dost dlouhy na nervy že se něco stane s přítelem. Snažili jsme se o dítě a mě napadaly černý myšlenky, že místo vytouženého miminka se se mnou chlap rozejde 🙂 Takže i když je to blbost, tak ted v těhotenství rozhodně žádný talismany nechci 😀

mruk
autor
20. srp 2016

Tak to chápu ;) Já jsem taky dost pověrčivá a talismany mám moc ráda ;) Přemýšlela jsem právě o něčem pro štěstí ale nevím proč, stále myslím na tu bublinku v pbřiše jako na našeho velikonočního zajíčka, co k nám v dubnu přijde, tak uvařuju o přívěsku zajíčka 🙂))))