icon

Těhotenské chutě 😛

hannika08
18. led 2016

Ahoj všichni 🙂 Na čem jste v těhotenství začali ujíždět ? Jsem 21.týden a čeho se nemůžu dojíst tak jsou ( pomeranče,kinder bueno, chipsy,mé oblíbené špaghetty ...)

mandala
18. led 2016

Já jsem bagrovala pomeranče a rajčata. 😉

aninousek
18. led 2016

U prvního MC Donald a čokoládová zmrzlina u druhého ledový čaj zelený,žvýkačky a zubní pasta 😀

ellen85
18. led 2016

U mě pomazánkové máslo a čerstvé pečivo 🙂

cilkat
18. led 2016

Kupodivu mlíko - tak litr na den...

evulinka10
18. led 2016

U mě ledňáky, rajčata, banány a kiwi 🙂

anezkak
18. led 2016

U me vsechno sladky. Hlavne zadny maso. Nejvic palacinky, ovocny knedliky, kiwi a ruzny domaci buchty. Musim se uz zacit krotit 🙂

nutina
18. led 2016

Pomerancovy dzus 🙂 ten musim mit kazdy den

petraw88
18. led 2016

V prvním těhu to bylo maso, uzeniny, sladký a mléko a teď při druhém ujíždím na pomerančích, pomerančovém džusu a kefíru 🙂

sandi777
18. led 2016

Trochu mandarinky a salát, jinak jsem spíš nemohla pečené maso, moji nejoblíbenější koprovku, a kyselé okurky ty jsem nemohla ani vidět 🙂 🙂

barumat
18. led 2016

Na ničem, mám chutě jako bych těhotná nebyla 🙂

cattus
18. led 2016

kolem 20tt se umě rozjela šílená mánie po hranolkách a white hot brownie se zmrzlinou z BurgerKingu.. když jsem šla z práce, nikdy jsem neodolala a prostě si je musela koupit a pak cestou domů jedla a jedla a jedla..
teď se zmítám ve strašných vlnách chutí a nechutí. Jeden den se můžu utlouct po sladkém a jsem schopná sníst celou velkou tabulku čokolády na posezení, bez ohledu na to, že pak budu mít v břiše rodeo, jak malej bude řádit, druhý den potřebuju takový "hnusy" jako sekanou, paštiku, slaninu .. a další den nemůžu vidět ani jedno a láduju se banány a všemi dalšími podobnými věcmi.. pak mám takový návaly že se potřebuju stráááásně moc najíst, připravím si toho spoustu na stoleček, a pak si jednou dvakrát zobnu od každého a hotovo...

hannika08
autor
18. led 2016

@sandi777 co s týče kyselých okurek tak mi zatím bylo na nic z těch domácích 😀

sandi777
18. led 2016

@hannika08 🙂 nebo jsem si na radu dala pár piškotů k posteli a 2 ráno snedla, hmmm tak jsem je mohla znovu vidět až 2 měsíce po porodu, jak mi z nich bylo blbe 😀 od 7 týdnu do 12 jsem jedla jedno jablko ráno a jedno večer, nesnesla jsem nic jiného a když přítel otevřel lednici tak jsem šla pryč než se to vyvetralo 😀 ale neblinkala jsem ani jednou 😉

evkadol
19. led 2016

Já nemám konkrétní chutě, já ty chutě mám megakrát zvětšený a na všechno a pořád..... je to děs 😀

marenkav
16. dub 2017

Ahoj všem, obnovují diskuzi 🙂 jsem 20+5tt a doteď jsem si říkala, že těhotenské chutě u mě asi nic, ale...když na něco dostanu chuť, musím to mit, hned 😀 pokaždé je to něco jiného, coko tyčinka, zmrzlina, okurkový salát, houbová omáčka, avokádo s redkvickama, pomerančový džus... A když to nedostanu, je zle 😎 taky jste to tak některá měla? 🙂

cilkat
19. dub 2017

Já měla taky chutě na "normální jídla", ale v nemožnym množství... hlavně mlíko - do tý doby, ně mi to omezili kvůli cukrovce, tak litr mlíka, půl litrukefíru a nějaký jogurt k tomu každý den O🙂.

luska__
19. dub 2017

já sladký,pálivý,zelí, rajčata,avokádo.
není nic jinak. že by mi něco přestalo chutnat, nebo začalo

calmic
5. kvě 2017

Holky a co nevolnosti? Já musela odbourat tatrku, kečup, spekacky. Je pravda že sním menší porce ale víckrát za den a stejně hubnu :( buď je mi zle ráno nebo přes den nebo v noci :( už nevím co jist :(

fandysek_1
5. kvě 2017

@calmic mě pomáhalo jablko a přesnídávky, ale každý to má jinak. Taky jsem musela jeden čas pít juice. Teď kolem 12. týdne se to zlepšilo, ale nevolnosti mám někdy i v noci.

misa1106
5. kvě 2017

Na salámy, párky, bramborovou kaši, pomeranče, jahody, vlašské ořechy, ovocné knedlíky....všechno možný😀

mnau_m
5. kvě 2017

@marenkav jsem 9+4 a mám to stejně. Poslední týden jím víc (ale neměla bych sakra). Dostala jsem chuť na pohár horké maliny, běžela jsem koupit zmrzku a maliny a musela jsem si doma vyrobit. Teď už 3 dny se mi zdá o špagetách, takže dnes dělám špagety.. zítra musím mít bramboráčky! :D:D

elisa26
4. čer 2017

Dobrý den, moje chutě jsou úplně stejné, nemusím sladké ale slané a kyselé to jede ve velkém, občas nějaké ovoce ale dost mě trápí k tomu závratě to pak prestanu mít chuť aji na jídlo :(

pucmelinka
4. čer 2017

Jogurty a fakt ve velkym...a prvni tydny chute na citron a kysely 😀 jinak jsem jedla v norme...do 12'tydne jsem trpela nechutenstvim...