Těhotenské testy Dr. Max, máte zkušenost?

keny123
2. pro 2015
Ahoj máte někdo zkušenost s těmito testy?jsem 17dpo a sílící čárka se nějak zasekla myslíte že je to ok?viz foto.... (možná jsem o den mín)

a na druhé fotce pepino taky žádná zázrak ale tam je videt že sílí každým dnem

digital říkal 1-2tydny před třemi dny...14dpo...
ještě mám benu tam to je videt že síli ale stále na citlivosti 10 není stejna jako kontrolní...
a clear blue poslední foto taky zesílil ale je to rozestup několik dni tak to je jasne....

nějak mě intenzita znepokojuje .. . . . ale bříško cítím semtam zabolí ,jem po mimoděložním tak prosím chápejte moje obavy. k dr jdu 15.12.na krev se dřív nikam nedostanu.
monikagurthova
2. pro 2015
Mám zušenost s testem Dr. Max a byl spolehlivý. Řekla bych, že ti čárka bude ještě sílit.
jjustyna
2. pro 2015
já jsem nikdy na testu neměla dvě stejně silné čárky, vždy byla testovací slabší, obzvlášť na Dr. Maxech. A mám dvě děti. Je to těžké, zvlášť po špatné zkušenosti, ale dala bych nohy nahoru, čekala na kontrolu a zbytečně se nestresovala
petrusew
2. pro 2015
Zkušenost s Dr. Maxem mám a byl spolehlivý, nikdy nezklamal.
lajla
2. pro 2015
Psychika je mrska... Ale co chceš slyšet... 2 děti mas tak vis o čem to je..žádná ti nejsme schopna říct zda tvé testy znamenají prosperující těhotenství... Bohužel to ti nepovi ani odběr krve.. Musíš věřit že vše bude v pořádku stresovat je naprosto zbytečné spíš tím uskodis držím pěstí
mika251
2. pro 2015
Ja teda nemám pocit, že by sa čiarka na Dr. Maxovi zasekla. Hovorí sa že HCG rastie skokovo a malo by sa testovať ob dva dni, aby sa dal poznať rozdiel. Keď porovnám 15 a 17 DPO a vidím jasný nárast intenzity.
Nestresovala by som sa, človek stejne nič nevyrieši.
Držím palce.
mymetka
2. pro 2015
myslím, že ti to hezky roste, zásek nevidím, dej si 5 dní pauzu od testování a pak uvidíš rozdíl
alkuska
2. pro 2015
Mě ta čárka taky nesílila uplně kontinuálně. Tvé obavy z mimoděložního chápu ale tyhle testy nejsou tak přesné aby ten vzestup spolehlivě ukázaly, nejsou na to konstruované, jsou jenom na to aby řekly ANOxNE. Orientačně sice můžeš něco vidět, ale spolehnout by ses mohla leda na krev.

Moje rada je - hoď se do klidu. Stejně to nijak neovlivníš, co se má udržet, udrží se, co ne, odejde (vlastní zkušenost). Nemůžeš s tím vůbec nic v téhle fázi dělat.

Sem začni psát odpověď...

Odešli