icon

Těhotenské testy - mohou se mýlit?

evikmiluna8
15. čer 2018

Jaké máte zkušenosti s těhotenskýmy testy mě sice vyšel negativní, ale příznaky mám jako pozitivní nateklá prsa časté chození na záchod a ještě se k tomu dodalo vypadávání vlasů jen hlavně chci vědět jestli byli přesně nebo se i zmilili

dora13
•
16. čer 2018

Zalezi, kolikaty den cyklu jsi🤷‍♀️ Ale pokud uz mas po terminu ms, tak zpravidla uz tehotensky test ukaze pozitivni vysledek, jsi-li tehotna. Ona psychika je mocna a vsugerovat si tehotenstvi je strasne snadne.

preiba
•
16. čer 2018

Já měla vždy den po vynechání menstruace test pozitivní, ale myslím ,že se má v případě ,že je negativní zopakovat za další dva dny.
Jinak kdxuz si něco moc přejeme,hlava se na to upne a vsugesce je pak úplně normální...

evikmiluna8
autor
•
16. čer 2018

No možná je to tak že si to moc přeju

ruzicka06
•
16. čer 2018

@evikmiluna8 Mě nikdy těhu test neukázal falešně pozitivní výsledek nebo naopak negativní. Když jsem byla těhu, výsledek byl pozitivní. Za mě jsou nejlepší od mamatest.

xkalisto
•
16. čer 2018

Test pro me vždycky spolehlivý. Tyhle příznaky můžou být stejně dobře opožděná MS. Když už jsem byla fakt tehu tak jsem zezacatku nemela priznaky skoro žádné.

lachtanice86
•
16. čer 2018

Já měla pozitivní testy už před termínem ms

vendelinka08
•
16. čer 2018

Take tak..bud jsem mela pozitivni test a byla tehotna nebo negativni a nebyla..

nikca94
•
16. čer 2018

Holky a co toto? Je to ryska nebo duch? Ms jsem měla jen jeden den, od té doby výtok. Od ovulace už je to x dní, ale mohla prý být 2x v měsíci a když bych to brala od posledního styku před ms (kdy jsem mohla otěhotnět) tak je to 12 dní.

ruzicka06
•
16. čer 2018

@nikca94 Já tam tedy druhou čárku (i když slabou) vidím 🙂

nikca94
•
16. čer 2018

A nejsou od sebe moc daleko? Ja už jsem ho zahodila a zkusím znovu třeba zítra 😊

preiba
•
16. čer 2018

@xkalisto test se stává třeba falešně pozitivní když čekáme déle než doporučenou dobu. To se nám stalo...těhotná jsem nebyla , test zahodila a později vyhazovala koš a test byl pozitivní. Jinak mi test ukázal těhotenství v obou případech takřka hned 🙂

ruzicka06
•
16. čer 2018

@nikca94 No řekla bych, že čárky jsou od sebe asi tak nějak normálně. Určo test zopakuj ještě!

mimisek8
•
16. čer 2018

Ahoj holky, dnes jsem si dělala těhu testik a na tom vrchním jde okatě videl hodně slabý dušík, na fotce moc ne. O miminko se snažíme pul roku a posledni tyden jsem porad unavená, je mi nevolno a kdxz lezim, tak mam malé křeče v podbřišku.

dominikaanovakova
•
17. čer 2018

@evikmiluna8 mě se slabě pozitivní test ukázal až 13. Den po opožděné MS. A nějaké 3 dny vůbec proužek nesílil. Falešně pozitivní ale nikdy nevyšel. Testy byly od mama testu a clearblue digi

kaca21
•
18. čer 2018

Ahoj myslite ze tam neco je nebo sem uz totalni blazen snazime se tak nejak nenucene uz 2roky oba sme v poradku a mam 5dni do ms. A dneska name vykouklo tohle ja to vidim dobre 😁

kolapav
•
18. čer 2018

Jj vidím i bez zvětšení 😁 ať sílí a neslábne ✊

dominikaanovakova
•
18. čer 2018

@kaca21 také vidím bez zvětšení 😉

kaca21
•
18. čer 2018

@dekuji tak budu doufat 🙂 tak snad malej bude mit segru nebo brachu 🙂

kaca21
•
19. čer 2018

Myslite ze je silnejsi nez vcera? Sem jak blazen ..loni touhle dobou sme o mimi prisli tak snad ted to vyjde .. 🙂

nikca94
•
19. čer 2018

Podle mě sílí!!!🌹

kaca21
•
19. čer 2018

@nikca94 doufam tak nejak furt si musim potvrzovat ze nejsem blazen a ze to konecne treba i vyslo. I kdyz vim ze je jeste brzo se nejak prehnane radovat 🙂

sticker
nikca94
•
19. čer 2018

@kaca21 určitě bude sílit dál! Přeju hodně štěstí 😊

goodzana
•
9. zář 2018

Potřebuji poradit mám 5 dní zpožděnou menstruaci už jsem si myslela že jsem těhotná mám příznaky jenže dnes jsem začala špinit test před 5 dny negativní v den menstruace můžu být i přesto těhotná?