Těhotenský test 5 dní před ms. Vidíte něco?
Dobrý den ahoj chtěla bych se zeptat vidíte něco na testu ?mám 5 dní do ms dnes je mi na zvraceni bolest břicha trochu a prsa na ty nemůžu ani sahnout .udelala tuten test a ještě pepino ale tak skoro žádná čárka nebyla.tak vůbec nevím jestlu jsem tehu nebo proč se mi na druhém testu nic neukázalo.stalo se to někomu?diky hezky večer
@bublinkakocicka tak zkus zitra z ranni moči pokud jsi mooc nedočkava, nejlepsi by bylo pickat alespon tech 5dni do predpokladane MS
Možná na tom spodním, pokud to není ryska.. Proč si nepočkáte na zpoždění aspon?
@bublinkakocicka Nic se neukazalo, protoze proste testujete moc brzy. To opravdu nedokazete par dni vydrzet? Anebo jednoduse tehotna nejste. V kazdem pripade se uvidi podle toho, zda ne/dostanete menstruaci a pak dle vysledku testu pri zpozdeni.
@jjasmina ryska to určitě není vídim ji krásně a je růžová obrázek dost zkresluje. A jako mala holka diky není to ryska v životě my test neukazal niv když jsem nebyla tehu.
Vidim, a taky jsem testovala hned 8dpo a pak kazdy den, proste jsem se na to tesila 😉 Tak si z toho nic nedelej.
Děkuji moc nedělám vůbec jsem asi 14dpo nevím to už přesně ještě do s zkusím jeden a asi digital už by tam možná něco bylo
@bublinkakocicka jsi 14 dpo a zároveň 5 dní před ms? Tak to máš ultra dlouhou lf... A pokud teda 14 dpo tak za mě spíš negativní 🤔
@bublinkakocicka já neříkám že nic nevidím, jen mi to přijde na 14 dpo hodně slabé. Ale každý to má jinak, další dny může zesílit. Každopádně díky za milou odpověď 😂
@corry21 ze zakladatelky si nic nedělej, ta už je tu známou krotitelkou duchů a svým příjemným vystupováním 😂
@bublinkakocicka ty drzounko, chovej se slušně! V první větě se ptáš, jestli něco vidíme, a kdo ne, tak si má vzít brýle? Hlavně že víš, že jsi 14 DPO a pak hned píšeš, že nevíš, kdy byla ovulace. Ty asi nebudeš z nejbystřejších 🙈🤦
Na posledním testu vidím rysku,14 dpo by už byla na testu čárka,třeba slabá ale jasná,takže zřejmě negativní.Treba byla ovulace později?

@bublinkakocicka na tom spodním je duch