icon

Těhotenský test nesílí, je to špatné?

teligo
19. kvě 2017

Krásný páteční den holky. Mám takovou otázečku. V sobotu jsem na testu našla dušíčka, který však od neděle do dneška ani trochu nezměnil sílu. Myslíte si, že by mohlo být něco špatně? Je fakt, že jsem teprve dva dny po vynechání MS, ale trochu mne to znepokojuje. Snad je to jen mou netrpělivostí 🙂

terykk
19. kvě 2017

Já osobně měla ducha 5 týden po vynechani a pak postupně silil. 😉

teligo
autor
19. kvě 2017

@terykk Děkuji! 🙂

luciorlice
19. kvě 2017

Bohužel takhle brzy po vynechání menses může být test falešně pozitivní, mně se to stalo. Počkala bych a test udělala nejdříve týden po vynechání menses nebo i později...

123jana123
19. kvě 2017

@terykk 5 . Den nebo týden ?

terykk
19. kvě 2017

@123jana123 omlouvám se den 😉

marki00
19. kvě 2017

A je videt aspon maly rozdil mezi prvnim a poslednim testem? Urcite je jeste brzo, nekdo ma hodne pozitivni test az treba po tydnu, dvou vynechani.
Ja mam teda i blbou zkusenost, mela jsem ducha, silil malinko, ale ani po 14 dnech od vynechani nebyla silna a bylo to ZT. Spatne uz od zacatku.
Ale to urcite neni tvuj pripad🙂

teligo
autor
19. kvě 2017

@marki00 já jsem teprve 3 den po vynechání. Budu se snažit být trpělivá 🙂 mezi prvním a posledním je možná nepatrný rozdíl...

tsafarikova
19. kvě 2017

@teligo já měla ducha na testu ještě v 10 týdnu a teď vedle mě spí 14 dní stará dcera tak držím palce🌹☺

teligo
autor
19. kvě 2017

@tsafarikova děkuji za uklidnění 🙂

martinal08
19. kvě 2017

Chtělo by to hodit foto pro zhodnocení,tak ti nic moc nepovíme.

novamamina
19. kvě 2017

@teligo Mně taky sílil velmi pomalu. V klidu 🙂

misula29
19. kvě 2017

@tsafarikova tak v 10tt je to jasný,že už to test nepobírá 🙂

radulka57
19. kvě 2017

a máš fotku?

teligo
autor
19. kvě 2017

@radulka57 mám jen z úterý. Dnes je podobný nebo i světlejší... A hlavně ráno není skoro vůbec, až přes den

radulka57
19. kvě 2017

@teligo jak jako ráno není vůbec? Neobjeví se vubec ani do 10minut ?? To by už měl aspon být v limitu... a jestli je to Mamatest tak jsem slysela že dělany falešnáky.. uvidíš no, já měla teda taky ducha ale sílil denně, neměl by být pořád stejný, protože roste hladina HCG.

teligo
autor
19. kvě 2017

@radulka57 ráno mám hooooodne slabé duchy. Odpoledne mám ty testy silnější. Dr Max mi ukazuje úplně slaboučký, skoro nic

tsafarikova
19. kvě 2017

@misula29 on to test nepobíral celou dobu od začátku jsem měla jen ducha😀

radulka57
19. kvě 2017

@teligo nesílící duch může dělat i cysta..ale víš co, zajdi si na krev a máš to! A taky bys měla testovat jen jednou značkou, abys mohla porovnávat sílení.

yerry
19. kvě 2017

@teligo no já jsem si vždy ve všech čtyřech těhotenstvích dělala test první den vynechané MS a měla jsem ducha, pak za dva dny znovu a byl silnější, pak za další dva dny zase silnější a čtvrtý byl úplně nejsilnější, scénář byl vždy stejný.... A dvakrát to nevyšlo.... takze to není úplně směrodatné, jaký tě test je teď....Upřímně bůh ví jestli to nemáš falešné pozitivní, je divné že ráno máš slabší než přes den a taky můžeš být z těch u kterých testy prostě nefungují... Počkej pár dní a udělej znovu a pak se objednej k Mudr.

veruscha007
20. kvě 2017

Já jsem měla nízkou hladinu hcg ještě ve 13. týdnu, takže test ukazoval také jen duchy. Bude to ok 🙂

teligo
autor
20. kvě 2017

Děkuji holky za reakce, ale dnes jsem začala krvácet a test je negativni, takže záhada je vyřešena 🙂