Těhotenství po konizaci čípku, máte zkušenost?

elizabetthka
26. led 2012

Milé maminky,ráda bych vás poprosila i zkušenosti z těhu po konizaci děl.čípku..Rizika,průběh těhu...Děkuji za reakce 🙂

rennca
26. led 2012

já otěhotněla týden před zákrokem(jak jsem později zjistila) 12.10 jsem šla na konizaci a po měsíci jsem stále nedostala měsíčky. Řikala jsem si že je to asi tím zákrokem tak to nechala být.Ale když už jsem to nedostala druhý měsíc tak mi to bylo divné a zašla k doktroce. A světe div se byla jsme v druhém měsíci. Tam jsem právě podle MS spočítali že to muselo být těsně před zákrokem. Vajíčko nebylo ani uhnízděné. Takže prý ,,držák,, 🙂 poslala mě do specializovaného centra kde by bylo řečeno že tyto operace se provádí i v těhu a že to není důvod k ukončení. Ale samozřejmě je to rizikové( ale i nemusí) žádný doktor ti to takhel předem neřekne.čípek po zákroku vypadal dobře tak jsem to riskla. Ted jsem v 18 tt. Nejduležitější měsíce jsou před náma. Preventivně beru magnézko a chodím na přeměření čípku, který je zatím v normě. Tak snad bude dále a vše dobře dopadne....tak jak je vidíš vše je možné a nějaká konizace ti v těhu nezabrání. Příroda si udělá vše sama 😀

milada2
26. led 2012

Já jsem byla na konizaci v červnu 2010. Když jsem se ptala na rizika těhotenství, tak říkali, že se nemám čeho bát. Otěhotněla jsem v lednu 2011. byla jsem na rizikovém těhotenství, ale kvůli úplně jiným zdravotním problémům, s čípkem nebyl sebemenší problém, ani mi ho nijak speciálně nesledovali.

mifinka
26. led 2012

Já byla na konizaci v létě 2010 a ted jsem porodila, akorát mě vyšetřili kolem 20TT jak čípek vypadá, problémy žádné nebyly.. takže u mě bez problémů..

mirun
27. led 2012

taky jsem byla na konizaci. v obou těhotenstvích jsem brala magnézko, otvírala jsem se. doktor mě v těhu víc hlídal, chodila jsem častěji na kontroly. oba porody ale byly v termínu.

erin4
27. led 2012

Jsem moc ráda za tuhle otázku a že jsou zatím takovéhle odpovědi. 🙂 Jsem po konizaci děložního čípku- leden 2010- a měla jsem strach,jestli s tím nebudou problémy.

nanyska
27. led 2012

Otěhotněla jsem 3 měsíce po konizaci, na kontroly chodím co 3 měsíce. Čípek je naprosto v pořádku, žádné rizikové těhotenství...

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru