Těhotenství XXL aneb těhotné baculky
ahojky 🙂
chtela bych založit toto tema,pro maminy ktere maji nejake to kilo navic 😉
zajima me vaše tehotenstvi,porod,proste vše co k tomu patří...
myslim že mit nadvahu neni překažka,jen ji každý nechape a určite se budem lip citit mezi svyma 😉
takže pište,pište at nas je tu co nejvic
@eficka jsem s tím fňukáním protivná už i sama sobě.... 😠 ale já se pořád tak strašně bojím..říkám si,že když jsem už překlepala první tři měsíce,že to musí být ok..ale červík pochybností hlodá
@eficka je to hrozný..uvažovala jsem o angelsound,ale nejsou na něj peníze..takže musím vždy "trpět" do další KO..obdivuju manžela,že se mnou má ty nervy 😀
@luciasek07 Ja jsem mozna z doby kamenne ale o tom angelsound jsem moc neslysela..kolik to tak stoji??
@eficka no kolem 1500,- i když já bych při mým štěstí vždy měla problém najít srdíčko a stresovala se ještě víc...no co se má stát se stane ...
holky zítra se jdeme s manželem fotit, hrozně se těším, mám novou hlavu a opravdu se nemůžu dočkat, akorát když se na sebe podivam ve sponim pradle,tak trochu zděšení, no ale možná je to dobře, to bych pak neměla žádnou motivaci po porodu zhubnout
@eficka děkuji,ale nebudu kupovat 😀 kašlu na to..... 😀 řekla jsem,že kupovat nebudu a to dodržím 😀
@luciasek07 ted uz bys to fakt měla na nic, pro mě to mělo cenu mezi 11týdnem a 22 týdnem, pak už jsem pocitovala vrtění
@eficka teď i těch 800 je pro nás moc....zvlášť teď zkraje roku...musíme zaplatit popelnice,složenky na povinný ručení...brrr..
@luciasek07 jj to mi povídej a my do toho mame skoro 5 letou slecnu takskolka,obleceni atd... 😒
@eficka a to já jsem doma zadarmo...na úřadu práce...takže to táhneme ještě z jednoho platu...s úvěrem na byt....no máme to veselé 😀
@luciasek07 Taky sedím doma..na UP a manzel chodi vydelavat..no je to silene..a ted mi pani na pracaku rekla ze jsi muzu o materskou zadat az po narozneni prcka tak nevim,musim se na to poradne poptat.
😖
@eficka
@maudn my nebudeme žádat o mateřskou,ale o rodičák...mateřskou vyplácí zaměstnavatel - a jelikžo ani jedna nejsme zaměstnaná,tak my jdeme rovnou na rodičák...teď to aspoň udělali tak,že když si partner vydělává,že jde zvolit ta délka rodičáku..a ano o ten můžete zažádat až po porodu s rodným listem..aspoň tak jsem to pochopila
JJ taky si to pisu na manzela..nemam tolik odpracovano abych mela ty vyhody co tam jsou..takze to na tyden napisu na manzu a pak zpet na me... 😀
@luciasek07 jo máš pravdu, já si totiž ty dva pojmy pletu, já jsem student a manžel vydělává, takže máme štěstí, že ted změnili zákon a můžeme si vybrat dobu vyplácení dávek-- rodičovských🙂
takže pak pelášit po porodu s rodným listem na pracák???

@luciasek07 Já si opravdu myslim ze muzes byt v klidu jsi v 21tt tak jeste cas a za chvili mas kontrolu...a pres ty nase brisni steny... 😎