icon

Těhotenství XXL aneb těhotné baculky

tehulkaxxl
24. lis 2008

ahojky 🙂
chtela bych založit toto tema,pro maminy ktere maji nejake to kilo navic 😉
zajima me vaše tehotenstvi,porod,proste vše co k tomu patří...
myslim že mit nadvahu neni překažka,jen ji každý nechape a určite se budem lip citit mezi svyma 😉
takže pište,pište at nas je tu co nejvic

Strana
z686
anicka009
3. led 2021

156

natysnovec
Autor odpověď smazal
ojika
13. únor 2021

Ahoj, jste tu ještě někdo 🙂 Prosím, máte nějaký tip, kde sehnat těhotenské kalhoty ve velké velikosti? Přes boky mám 133 cm. Projela jsem snad celý internet a nikde nic.... Díky za jakoukoliv radu 😉

elencze
13. únor 2021

@ojika ahoj, já nosila marks and spencer, nebyly přímo těhotenské, ale měly v pase gumu (nesnesla jsem knoflík) a byla jsem moc spokojená. Měla jsem dvoje, jedny manšestráky a jedny společenštější kalhoty.

ojika
13. únor 2021

@elencze Díky, zkusím k nim kouknout.

andy6230
13. únor 2021

@ojika cauky, koukni na bonprix. Tam jsem nakupovala cele tehotenstvi a dobry.. 🙂 jinak jsem to pak resila na ven cernyma jednoduchyma teplakama na telo co vypadaji jako leginy a zavazala si je nad pupikem :D a pak jsem mela jeste kalhoty z globusu a zase si je vytahla vys.. 🙂

andy6230
13. únor 2021

@elencze pokud by ses rozhodla pro bonprix a nakupovala pak casteji i pro mimi, vyplati se zaplatit členství. Tusim, ze stoji 250kc na rok a je tam sleva asi 10% z cele objednavky. Uz se me to x krat vratilo. A taky je dobre si vycihat akce. Treba ted maji dalsich 10% slevu (takze dohromady uz s členstvím 20%) a dopravu zdarma. 🙂

ojika
14. únor 2021

@andy6230
Díky, na Bonprix už jsem koukala. Bohužel potřebuji ještě o kousek větší...

ojika
14. únor 2021

@andy6230 Teda, abych to uvedla na pravou míru. Na Bonprix se do kalhot vejdu, ale v mé velikosti mají jen tepláky, haremky a džíny. Já potřebuji kalhoty do kanceláře...

agneska7
14. únor 2021

@ojika za mě Lidl , já mám boky 115 cm a těhotenské kalhoty ( džíny) esmara mám vel. 44 jsou dost pružné , pokud bys narazila na 46 nebo 48 tak úplně v pohodě , pokud ti třeba nevadí použité skus i vinted bývají tam za super cens

agneska7
14. únor 2021

Našla jsem 46 nejvíc u Lidlu není problém vrátit kdyby ti neseděly , za mě jsou fakt super ,jo a u té mojí vel. 44 by se klidně ještě dalších min. 5 cm vešlo , já myslím že ty 46. By mohly být dobré 👌

ojika
16. únor 2021

@agneska7 To by mě nenapadlo, že bych se vešla do 46! To je super tip, děkuji. A vtipný je, že pro Lidl pracuju 😀

Strana
z686