Těhotná a extrémně nadržená 🤣. Může častý orgasmus nějak uškodit miminku?

29. kvě 2023

Zdravím ženy, sice od Dr vím, že když nemám žádný problém tak v těhotenství sex mít můžu ale.. prostě mi to nedá a bylo mi blbé se jí zeptat, zda ho můžu mít i několikrát denně či aspoň jednou denně ať nežeru🤣..
Jsem v 19tt. Ještě minulý měsíc mi bylo zle a vždycky když na mě manžel sáhl tak jsem pomalu běžela zvracet 🤣 nic proti němu ale prostě mi bylo zle. Jenže pak ze dne na den 🤣🤣🤣 se ze mě stala sexuální mašina 🤣🤣🤣. Když to tak vezmu jsem snad furt v takovém stavu, že bych ho znásilňovala furt ( vtip) tak teda aspoň 1-2x denně 🤣🤰. Jemu to samozřejmě nevadí ale má strach(já taky) aby to nevadilo miminku. Tak se chci zeptat, myslíte.. že orgasmus 1x/2x denně můžu nějak uškodit?? Zatím nemám velké břicho a tak to jde🤣ale typuju že za dva měsíce mě chuť opět přejde (jako mě přešla radost chodit do schodů)... V prvním těhotenství jsem to tak neměla... To byl sex 1x za měsíc a stačilo... Ale teď 😶😶😶 až se nepoznávám.

lichozroutsudy
29. kvě 2023

Vzdy v druhem trimestru bych o*ukala kohokoliv, byla jsem jak sexualni stvanec. Sileny koktejl hormonu. 😂 Mas-li s kym, uzivej si to! 🙂)

vikinkav
29. kvě 2023

Joo to byly casy 😄😄 Nicemu to nevadi.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru