icon

Těhotné nesmí mýt okna, co je na tom pravdy?

0508
22. zář 2014

Ahoj ženy,

co je pravdy na tom, že těhotné nesmí mýt okna? Dozvěděla jsem se to teď o víkendu - prý se dítěti omotá pupeční šňůra kolem krku a může se při porodu udusit...

Díky za odpovědi

Strana
z2
malydelfin
9. lis 2014

Ahoj, pravda to bohužel je. Taky jsem si myslela, že jsou to jen kecy, takže jsem vesele v 8 -9 měsíci malovala, uklízela, včetně oken, a pak nám zjistili šňůru kolem krku, takže je to na tobě a i když se ty cítíš fyzicky dobře, že zvládneš úplně všechno měj na paměti, že to mimčo v tobě je na tobě závislé a musí se přizpůsobit i tvým pohybům, takže se otáčí, kope, máchá rukama a pak..... aby sis to nevyčítala.

happylenulka
9. lis 2014

já si spíš myslím, že se to nedoporučuje, protože přeci jen umýváš na židly/schůdcích a okna jsou často vysoko, tak aby se ti při tom nezamotala hlava. Já umývala okno v 10. týdnu a sekla jsem s tím, protože jak mám těhu nevolnosti, tak se mi začala šíleně motat hlava atd... stejně tak ani nelezu na židle, když potřebuji něco podat a tak... ale je to o vlastním pocitu, pokud se cítíš dobře a nemáš žádné nevolnosti, ani motání hlavy, proč si ty okna neumýt?

vaalunkat
20. lis 2014

já je minulý měsíc myla taky a ani jedno mimi se mi neoběsilo 😀 akorát udržet balanc je sranda, rozhodně bych je teda nemyla v 8 a v 9.měsíci kdy se má jen odpočívat, ale pokud se můžeš hýbat a nevadí ti to tak proč ne

Strana
z2