Těhotné nesmí mýt okna, co je na tom pravdy?
Ahoj ženy,
co je pravdy na tom, že těhotné nesmí mýt okna? Dozvěděla jsem se to teď o víkendu - prý se dítěti omotá pupeční šňůra kolem krku a může se při porodu udusit...
Díky za odpovědi
já si spíš myslím, že se to nedoporučuje, protože přeci jen umýváš na židly/schůdcích a okna jsou často vysoko, tak aby se ti při tom nezamotala hlava. Já umývala okno v 10. týdnu a sekla jsem s tím, protože jak mám těhu nevolnosti, tak se mi začala šíleně motat hlava atd... stejně tak ani nelezu na židle, když potřebuji něco podat a tak... ale je to o vlastním pocitu, pokud se cítíš dobře a nemáš žádné nevolnosti, ani motání hlavy, proč si ty okna neumýt?
já je minulý měsíc myla taky a ani jedno mimi se mi neoběsilo 😀 akorát udržet balanc je sranda, rozhodně bych je teda nemyla v 8 a v 9.měsíci kdy se má jen odpočívat, ale pokud se můžeš hýbat a nevadí ti to tak proč ne

Ahoj, pravda to bohužel je. Taky jsem si myslela, že jsou to jen kecy, takže jsem vesele v 8 -9 měsíci malovala, uklízela, včetně oken, a pak nám zjistili šňůru kolem krku, takže je to na tobě a i když se ty cítíš fyzicky dobře, že zvládneš úplně všechno měj na paměti, že to mimčo v tobě je na tobě závislé a musí se přizpůsobit i tvým pohybům, takže se otáčí, kope, máchá rukama a pak..... aby sis to nevyčítala.