icon

Těhotné řidičky, řešily jste uvázání pásu v autě?

sim007
1. říj 2014

Resily jste nejak uvazani pasu v aute? Napr.pomoci toho bezpecnostniho pasu pro tehotne aby pas co je v aute netlacil na brisko?
Dekuji

Strana
z2
blondynka400
1. říj 2014

@alcar tak já nikdy velké břicho neměla, takže to jsem problém neměla. Ale občas když jsem jela někam pracovně a vezla jsem kolegu, bylo to docela zajímavé 😀

monnahh
26. bře 2015

Já mám půjčený pás BeSafe od švagrové a nedám na něj dopustit. Jezdím každý den autem do práce a nemyslím si, že jsem nějaká extra řidička. Je to pohodlnější a mám lepší pocit, že kdybych třeba rychle zabrzdila, tak je miminko v bezpečí.

inkognita
26. bře 2015

Já mám BeSafe a mohu doporučit 🙂 jezdím trasy Praha - Ostrava, pas netlačí na bříško ani na měchýř (jinak se mi chce stále na wc) .. brácha má potíže se zažíváním a už si ho u mě rezervoval :D

petrasipkova1
26. bře 2015

Přesně jak píšou teď holky, nemumím si už představit jet bez něj, mám ho od začátku těhu tady z bazárku, cítím se bezpečněji, pás jde opravdu až mezi nohama, takže i při prudkém zabrždění je to ok, do bříška nezasahuje, nechtěla bych vidět co by bylo bez něj.

ppetrac
27. bře 2015

Včera jsem pořídila, tak musím dneska naistalovat do auta. Myslím, že je to rozumná věc 🙂

annaluciapetrzel
27. bře 2015

jasne, mela jsem ten tehotensky pas. Ridila jsem hodne. proc riskovat

ppetrac
30. bře 2015

Tak jsem včera strávila skoro celý den v autě a pás super. Myslím, že se vyplatí koupit 🙂

Strana
z2