Těhulky nad 100kg
Ahojky!
Zdravím všechny těhulky i maminky,kterým se váha v těhu vyšplhala nad metrák.Při předchozím těhu jsem to dotáhla na 105kg(přibrala jsem 22kg)a momentálně to vypadá,že se do 100vky nevejdu ani náhodou(mám už 94kg). 😀
Jak jste na tom Vy a jak úspěšně se ne/dostaly na předchozí váhu(před otěhotněním)?
Já po předchozím těhu byla na původní váze za 5 týdnů. 😉
AHoj holky, tak už jsem tu taky a dočítám výslech Kukuli 🙂 ,moc gratuluju a hlavně že jste oba už v pohodě doma. Ach jo, taky bych to chtěla mít už za sebou, ale my holt s Káčou máme ještě 3 měsíce před sebou... Snad už to doklepeme v pořádku. Zítra jdeme do poradny už do porodnice tak uvidíme co bude.
@kamisek2000 nechce se mu viď do zimky ani se nedivím 🙂
http://www.malvik.cz/Kocarky/sportovni-kocarky/...
carbon barvu
Už máš po prvním termínu?
@pajmou je peknej🙂 ja mam jen termin podle utz, kdy jsem mela posledni ms nevim vis🙂
@kamisek2000 tak držím palce 🙂 já akorát sepisuju co vše zabalit, nemám co dělat...
@pajmou dekuju 🙂 snad brzy poleze kluk jeden usatej🙂 jinak gratuluju ke chlapeckovi🙂 uz mate jmeno?
@kamisek2000 bude to Jiřík, aby se to nepletlo, chtěla jsem po tatovi Honza, ale on nechtěl
Hezký večer
čauky holky, jak se vede? já si užívám maminkovského života, je to faj, spinká krásně a budí se po 3 hodinách, někdy i dýl 🙂...už couráme s kočárkem venku, je to fajn 🙂...já jsem taky OK, jizva kapku bolí, ale to přejde....
@kukulinka ahojky🙂 tak to je dobre, jen uzivej... 🙂 my si vcera domu privezli autosedacku od manzi segry... treba to k necemu bude, ze si rekne ze uz muze jezdit tak pujde ven... ale zatim se nic nedeje🙂 Jen ja jsem pekne nachcipla a mam asi neco s nohou... udelal se mi tam flek a boli to jak krava... :"( tak jdu odpo k dr.. uvidime co mi rekne... snad to nic nebude...
@pajmou tak tam mam nejakej zanet ci co.. dala mi masticku a uvidime... 🙂 takze nic hroznyho nastesti🙂
@pajmou jj mela.. ale ted dlouho nic.. 🙂 🙂 ja zase vyfotim.. 🙂 ale asi az zitra... 🙂 uvidim.... 🙂 Mam ho ale porad malinky... nebo mne to alespon prijde😀 kazdej rika jakej je to balon a mne prijde mrnavy😀
Ahoj holky,přeji Vám moc hezký den.Dlouho jsem se neozvala Mám toho teď nějak moc.Hlavně se synem,puberta nám dává zabrat a ještě k tomu vybíráme školu.Už jsme toho celkem hodně projezdili a synkovi se nikde nelíbí.
Já se držím až na křeče a brnění v rukách,které mě přepadá pravidelně o půl jedné a po půl hodinách se vrací tak do šesti do rána.Už čtvrtý týden.Ani Magnezium nezabírá.Ach to se mám do konce na co těšit.
Jinak velká gratulace Kukulince,myslela jsem,že už i Kamča to bude mít za sebou,ale vypadá to každou chvilku.Moc držím palce. 😵 😵 😵 🙂 🙂 🙂 🙂
@matysekk ahojky, njn puberta... 😀 To znam... mam brachu v puberte😀 kez by kazdou chvilku.... zatim to nevypada moc nadejne:"( se mi u me libi, tak aby vubec vylezl zlobidlo jedno maly😀
@kamisek2000 Kontrola, stále jsi v celku, tak dobrý, můžu jít odpočívat .-)
@kukulinka moc hezké nové fotečky
@pajmou asi jo, ale nebude se jmenovat Mikulas teda 😀 😀 ach jo... ani nevis jak me to uz stve... 🙂
@kamisek2000 zatim si to nedovedu představit...přeci jen mám ještě kus před sebou 🙂 pošlu ti do IP telefon, kdyby něco tak dej vědět 🙂
@pajmou dík holky, dnes jsem měla termín porodu a už nám jsou 3 týdny....nevím, kdo by mě v tomhle vezl do porodnice...sněhu jako nasr.....☹..ode dneška jsem s prckem sama doma bez tatínka, musel už do práce, ach jo...prcek začíná kapku zlobit, nechce v noci spinkat, neřve, ale kníká a to nejde usnout, pak se trochu napije a usne, je to mrška zlobivá...🙂

@kukulinka hmmm..tak to byla pekna divocina. Hlavne, ze vsechno dobre dopadlo.
A neboj, ty bundy uply pres zadek se samy spravi. Ten energeticky vydej pri kojeni se nekde projevi, to se neboj 🙂