Těhulky nad 100kg
Ahojky!
Zdravím všechny těhulky i maminky,kterým se váha v těhu vyšplhala nad metrák.Při předchozím těhu jsem to dotáhla na 105kg(přibrala jsem 22kg)a momentálně to vypadá,že se do 100vky nevejdu ani náhodou(mám už 94kg). 😀
Jak jste na tom Vy a jak úspěšně se ne/dostaly na předchozí váhu(před otěhotněním)?
Já po předchozím těhu byla na původní váze za 5 týdnů. 😉
Ahoj holky, jdu vás pozdravit 🙂 Tak kolik už vás to má za sebou co? Kromě Kukulinka myslím, že? Tak veliká gratulace 🙂 At je mimi zdravé a hodně 🙂
Kamisek - tak šup šup, at je mimi zítra venku , je to hezké datum - naše Sofi má zítra rok 🙂 😀 😅 😉
A jak vy ostatní co to máte za pár? Jak se cítíte ?
@pajmou neee to neee... 🙂 jen travi vetsinu casu na pc.. ale at jeste uziva dokud to jde.. pak bude mit po ptakach😀
Ja ted dorazila od dr.. ach jo... pry se pomalu pripravujem, ale opravdu jen pomalu 😅 😅 😅 takze si myslim ze na 100% budeme prenaset... dalsi ko v pondeli a pak ve ctvrtek... ach jo... 🙂 Njn neda se nic delat, kdyz se mu tam libi, tak se mu tam libi 😀
@devila zdravim🙂 zitrek nehrosi si myslim.. 🙂
@kamisek2000 no vidíš to a to se říká, že kluci jdou dřív
já u dr.ani nebyla, ukradli mu auto, tak jsem mu pomahala s pojišťovnou...
@pajmou mno mne taky moc ne... ale on a si nevymysli kraviny 😀 😀 😀 doma mu taky bude teploucko🙂
@kamisek2000 tak jí zkus v pondělí říct. Mě sice nezabral, ale kamarádce do dvou hodin 😀 Dr. ji ho udělala v 11 hodin dopoledne a v 19:30 byla malá na světě 😀
@kamisek2000
máš to každou chvilku.A doktoři si poradí,deska prý nenechávají přenášet.Já mám jít po svátkách do nemocnice,kvůli tlaku.Nchápu to,dvakrát po sobě jsem měla 150 na 90 a už prý je vysokej.A z toho mám tlak jak dítě.Mám to tak už od dětství.Tak se mám na co asi těšit.Buďte rády,že nemáte žádný problémy.
ahoj těhulky, taky nakukuju co Kamisek, jestli je pořád 2v1...
Co u vás nového ? Jo a holky poraďte, v našich pořádných babských velikostech nějaká praktická kojící podprsenka - nahoďte tip, docela bych si nechala poradit, kde jste která pořídila...
@martiska36 nevím, ale nepsala ani sms...
jinak tu podprdu mám jedu a od mami, mám malou segru, tak ji schovala, takže jsem to neřešila, až jestli budu kojit, tak pořídím další...
@pajmou
@martiska36 ahojky holky... jj zadna zmena, stale vcelku... 🙂 a myslim ze sam nevyleze... 🙂
@pajmou ja byla dneska jen na monitoru... ale na nem zadna zmena teda.. kontrakce zadny.. takze na porod to v nejblizsi dobe nevypada🙂
@kamisek2000 jako deset dní v nemocnici,no to mě ani nestraš.Mě nic není a mám jiný starosti než se někde válet.Já nevydržím celý dny ležet.
@kamisek2000 doktorka říkala,že deset dní měření tlaku třikrát denně.Dneska jsem měla 170/70.Čím dál lepší.
Tak vas holky zdravim... KO dopadla podle predpokladu😀 Vubec nic... porad stejny... zavrena a nic se nedeje... Takze v sobotu do porodky na monitor a v utery nastup nemo, pokud se nic nerozjede budou ve stredu vyvolavat... ale kdyz jsem prisla doma tak jsem si uvedomila, ze rikali ze posilaji do nemo po 10 dnech a to mam v pondeli... blbe mi napsali do prukajdy dny tt.. takze se v sobotu zeptam jestli to nejak nevadi ze budu mit nastup po 11dnech po terminu, nebo jestli uz mam prijit v to pondeli... uvidime co mi reknou no... :(
Abych se priznala tak zacinam mit docela strach.. preci jen si myslim ze je lepsi kdyz to na cloveka prijde doma nez cekat v nemo kdy se co jak rozjede... No uvidime, treba se milostpan uraci vyrazit driv... 🙂 Jen at me necha zitra alespon snist veceri 😀 😀

@kamisek2000 copak nějak vám to skřípe?