icon

Tvrdne mi břicho. Jsou to poslíčci nebo porod?

mamusa1611
17. bře 2011

Maminky poraďte, :( Teď jsem byla na KO, dr.říkal,že je vše v pořádku,hrdlo uzavřeno... Je pravda,že mě už týden pobolívá v podbřišku,občas ztvrdne břicho..sem tam křeč do stehen..
Ale teď jak jsem se vrátila, se nemůžu skoro hnout, za 15.min mi břicho ztvrdlo asi 3x,bolest jak hrom,ale asi jen na 5-10sekund... 3.porod sice,ale je to u každého jiné..a čím víc porodů,tak je to prý rychlejší..:( Je možné,aby to byl začínající porod,když tomu hodinu a půl zpět nic nenasvědčovalo,nebo jsou to jen poslíčci? Ať nejedu do porodky zbytečně..děkuju...

latvia
17. bře 2011

poslickovia by mali zoslabnut ked si das teplu sprchu, kontrakcie by mali zosilnie. a mali by byt v pravidelnych intervaloch, ale to uz vies 🙂 ked budes mat pocit ze to nabera na obratkach, pre istotu skoc na pohotovost, pri tretom porode to moze byt rychlovka 😅

majatob
17. bře 2011

@mamusa1611 napisu ti svoji zkusenost se tretim porodem 🙂 rano na kontrole nic nenasvedcovalo tomu, ze bych mela v nejblizsi dobe rodit, vecer mi zacalo tvrdnout bricho, ale normalne jsem to zaspala, druhej den zase slaby a kratky bolesti, ale byly pravidelny asi po pul hodine, jeste na obed jsem v pohode smazila palacinky, u toho to zacalo nabirat na intenzite (ale jeste furt v pohode) a zkratil se interval asi na 7 minut. V jednu jsme vyjeli, ve tri byli v porodnici a bolesti uplne prestaly 😅 pripadala jsem si uplne nemozna, ze jsme jeli zbytecne, na monitoru nic, ani naznak... 😅 ale ze si me tam radsi nechaji, pri vyplnovani tech jejich lejster mi praskla voda, opet zacalo to "pobolivani" a za dalsi hodinu byl malej na svete 😀 takze pokud citis, ze je neco jinak nez bylo predtim a nejses si jista, tak sjed do porodnice a nech se prohlidnout znovu, ono se to muze najednou rozjet ani nebudes vedet jak 😉 drzim palce 🙂