icon

V kolikátém tt končíte prohlídky u svého gynekologa?

kachnik
4. lis 2007

Holky, prosím, kdy končíte s kontrolou u svého gynekologa a nastupujete na pravidelné kontroly v porodnici? Mě zaskočil dr., že u něj budu až do 36tt. Díky předem.

yenn
4. lis 2007

ja az v 38tt sla do porodnice

proc Ti prijde spatne, ze budes u sveho gyndare?

kachnik
autor
4. lis 2007

Už se těším do porodnice a navíc mě tam čeká domluvená dr. Doktor který mi to s ní domlouval, říkal, že až nastoupím na mateřskou, tak že mi dr. vypíše žádanku a s tou že půjdu do porodnice, tak nevím...

yenn
4. lis 2007

no nevim, na materskou se nastupuje az 8 tydnu pred porodem, co by v te dobe s Tebou v porodce delali? 😉

Asi je to ruzne, ale u nas se bezne chodi tak ty dva tydny pred

musko
4. lis 2007

Do por by si mala začať chodiť ozaj až od 36 tt - posledný mesiac tehotenstva.

kristi
4. lis 2007

od 36 tt 🙂

kachnik
autor
4. lis 2007

Právě proto se tady ptám, jak to máte nebo měly vy.

kachnik
autor
4. lis 2007

To víte, nerada bych o něco přišla 😀 tak proto se radši ptám.

katarina82
4. lis 2007

Já začala chodit do porodnice až v 38tt, předtím jsem chodila i na monitor ke svému Dr.

slonik
4. lis 2007

vůbec, pořád k Dr. a to jsme týden přenášeli 🙂

majka07
4. lis 2007

já chodila ke svému doktorovi pořád do poslední kontroly, kdy mě poslal rovnou do porodnice a naplánovali jsme CŘ.

kachnik
autor
4. lis 2007

Tak koukám, že to každá máte jinak. A když nejdu do těch nej porodnic a zaplněných v Praze, myslíte si, že se tam mám nějak registrovat a nebo stačí až v tom 36tt?

evi3
5. lis 2007

Kachnik, ja som bola u svojej dr. naposledy v 33tt., vtedy mi vypisala nastup na matersku, a v 35tt som bola prvykrat v poradni v porodnici. Co sa tyka porodnik v Prahe, momentalne sa registruje vsade okrem Bulovky a
Vinohradskej. Apolinar a Podoli, tam to chcu do 16tt 😖 , Krc a Motol az 32-36, na www.porodnice.cz su odkazy na tie prazske

kachnik
autor
5. lis 2007

Mám jít do Vinohradské, děkuji za odkaz.

sisstin
5. lis 2007

já jsem šla poprvé do porodky dva dny po termínu 😉 jinak jsem chodila ke své Dr, ale všude je to jiné 😉

petja
5. lis 2007

od 38tt jsem obj.do porodnice,do té doby 3x monitor u svého gyndra.

lenkazdenek
5. lis 2007

v 35tt jsem už nastupovala do porodnice 😉

lu777
5. lis 2007

dobrá otázka, taky to teď řeším.. v Podolí mi řekli, že mám zavolat 7 týdnů před porodem.. ale prý si to jen někam připíšou k té registraci ze začátku a chodí se tak od 36. tt, tak uvidím...

r123
6. lis 2007

tak já jsem u prvního těhu chodila normálně do poradny a v pordnici jsem byla poprvé až sem rodila a to i přesto že jsem měla polohu nožičkama a první těhotenství a v průkazce napsáno rizikový porod.při příjmu u porodu mi to doktor řekl že už sem tam dávno měla být a tudíž jsem změnila doktorku.rodila jsem na konci 38 tt.tak jsem zvědavá jak to budé teď u mé nové dr!ale jinak se to opraavdu různí dle doktorů

mysulka
6. lis 2007

Já jako riziková chodím na kontroly do porodnice (zatím párkrát)+ tam dělají i "velký" ultrazvuk (asi tak po 4 týdnech) a od nástupu na mateřskou chodím jednou za 14 dnů ke svému Dr.