icon

V kolikátém týdnu těhotenství vás doktor poslal na interrupci?

18. črc 2022

Ahoj je mi hned jasné že tu budou i takové co mě budou ,,soudit,,. Máme tři děti a po porodu třetího jsem si nechala zavést nehormonalni tělísko a po 5 . Měsících od zavedení jsem právě našla // na testu . Upřímně nechápu to o syna jsme se snažili 3 roky a teď otěhotním i přes tělísko 😓 každopádně další dítě už nechceme a ani nemůžeme mít vzhledem k situaci co se teď děje a vše stojí pomalu 2x víc to prostě nemůžu .... 😢A má otázka zní v jakém TT vás Dr poslal na interupci chtěla bych to mít co nejdříve za sebou . K Dr jsem objednaná ve středu ale je mi jasné že vidět ještě nic nebude takže jen krev . To budu 4+6

Strana
z3
lencaa11
25. črc 2022

@elesse plně souhlasím...👍

autor
7. srp 2022

Jen konec jak jsem slíbila . Těhotná jsem opravdu byla a podstoupila jsem klasickou miniinterrupci . A při tělísku a interupci zdarma se na farmakologické ukončení nevztahuje ! Jen dodám že všechny tady přesně věděli jak to je a co pro to dělám /nedělám ale já taky nejsem povinná vám tu vypisovat každý krok který jsem udělala jej dodám že cokoliv co jsem napsala je jen pravda a neměla a nemám důvod si vymýšlet !!!!

l01991
7. srp 2022

Je to jen tvá věc proč jsi to zrobila,kor když jses chránila a selhalo tělísko.Hlavně pokud (snad) jsi už v pořádku.

autor
7. srp 2022

@l01991 děkuji, ano jsem v pořádku vše naštěstí proběhlo hladce

l01991
7. srp 2022

A mohu se tě zeptat jak se teď budeš chránit?Čekám druhé (plánované) dítě ale třetí už 100% ne,chtěla jsem tělísko ale jak to tak čtu.... vím nic neni 100% ale...

stef9328
Autor odpověď smazal
autor
7. srp 2022

@l01991 jdu zpět do injekci měla jsem je po prvním porodu pak nám sice trvalo než se zadařilo druhé mimčo ale to mi je už jedno protože další mimi už nikdy nechceme . Vím že je to svinstvo ale jinou možnost zatím nemám na pilulky jsem levá a nemyslím na to . A sterilizace mi přijde až příliš a zatím se mi do toho moc nechce .

Strana
z3