icon

Vitamíny na vlasy, můžu v těhotenství?

sssmisek
9. říj 2014

Ahojky nastávající maminky 🙂 Možná je to trapné,ale chtěla jsem se jenom zeptat zda se můžou v těhotenství vitamíny na vlasy nebo takové různé pastilky jako je křemík, vápník atd. vždy jsem je brala a teď jsem si dala pauzu a jde to poznat 🙂 zatím děkuji moc

zabzulka
9. říj 2014

mi teď padají vlasy šíleně, jsem z toho nešťastná, Biosil a takové ty přípravky neberu, nejsem si jistá, jestli se v těhotenství mohou. Dobrý je na to Fytomineral, jsou to koloidní minerály, ty se v těhotenství doporučují a působí i na vlasy a pokožku hlavy.

anie26
10. říj 2014

Ahojky! Od zacatku tehotenstvi mi take prisernym zpusobem zacali padat vlasy. Pritom na pohled nevypadaji nijak poskozene. Doplnky stravy nepouzivam, ale zacala jsem si 2x v tydnu delat zabal z extra panenskeho olivoveho oleje. A vazne to zafungovalo! 😉 Jen tedy nevim jestli to je opravdu temi zabali, nebo to ustoupilo samo 😀

andulajda
12. led 2015

@sssmisek Ahojky, nevím jestli je to ještě aktuální, ale mám doma nový koupený fytomineral, který je výborný na padání vlasů. Koupila jsem si ho aktivně před porodem, ale problémy s vypadáváním jsem neměla.