Vše o těhotenství. Od každýho něco 🙂
tak zakladam tohle téma doufam ze to nikomu nebude vadit ptz pak si s monouberuskou pisem ve vsech ruznych tematech o vsem moznym co tam ani nepatri...jestli se chce nekdo pridat a pokecat nejen o tehotentvi ale taky treba o malinikovym caji,zaroven o lenym seminku,o sexu v tehotenstvi proste o vsem co vas napadne tak piste klidne... 😉
mony neco malo peces jo::dyt peces porad!!!tak neco posli jo??nejaky to cukrovi 😀
denousek🙂
mam jen 5 druhů, před chvílí jsem dodělala to poslední 🙂ono pak jeste to mazání a takhle taky udělá svoje🙂jojo pošlu🙂takže ti posílám 2xšuhajku, nějakej ten rohlíček a taky linecký🙂stačí??tak jaký to mám???? 😀 chutná🙂 😀 ty jo za chvíli to bude. a co ty jak to vypadá u tebe??budeš rodit??nebo ještě malýmu se nechce??a kde je dneska DRAGA????
no malymu se nechce honem za milakem nez usne 😅 paa
holky omluva...včera jsme u nás rozjely s holkama párty 😀 nestíhala jsem tak co dneska jak se cítíte?
mony 5 druhů to jsi teda pekařka statečná,,,já jsem napekla jedno 🙂) ostatní doveze tchýně, fakt se to s prckem moc nedá. když už mám konečně chvilku tak jsem tak unavená že jsem ráda, že sedím 😎 😀
deny jaký to mony má? dobrý? 😀 😎 😀
nevim sem myslela ze bude chtit adresu a ze posle par kousku a ona potvurka ne a ne se na ni zeptat 😀
tak jsem dnes byla u drfakt me potesil...prohlidl me,a prej jeste nic no....tak mu rikam ze se mu moc nechce malymu na svet,a on vsak ma jeste cas 14 dni a ja si v duchu rikala sak jo vam o porodny nejde ze 😀
ale tak uz je mi to i jedno hlavne ze budu na svatky doma...
deni a jo vidíš to je fakt ty bys vlastně dostala ještě letošní porodný tak třeba to vyjde... 😉
Ahijky holky🙂
tak píšu dneska a zítra v 7:00 mám nástup na tu vyvolávačku, takže kecejte a já písnu jo???jak jsem se těšila , tak teď mám takový strach že snad neporodím☹ale jo už to chci mít za sebou, tak snad maliník bude oukej🙂asi ta první doba porodní je nejdelší a nejblbější že??takže já jdu dnes brzo spínkat protože o půl 6 vstávám, musím být prý najezená🙂takže pá a já písnu🙂tak drbejte.....mám strach bojím se ach jo....
mony neboj to zvládneš a třeba v noci z toho začneš sama bez vyvolání rodit 😉 moc ti držím palečky za chvíli jedu s kamarádkou na nákup manžel bude hlídat tak tu asi moc nebudu ale zítra na tebe myslím a hned jak to bude možný dej vědět co Markétka 😎 já to měla taky tak čekala jsem na ráno až bude vyvolání akorát, že už jsme byla sama v porodnici na předporodním pokoji...bo mi odtekla ta blbá voda ☹ a museli mi dávat antibiotika, to ty máš v poho doma v pelíšku tak hodně štěstí 😵
cauky draga...tak jsem tady sami co....mona mi psala rano v 8.20 ze uz je na hekarne 😒 ze si vypina tel. a od te doby nic ...tak jsem zvedava....mobil porad vyplej...dyt to uz musi mit za sebou ne??...chudina.. ☹
deni tedas ať už napíše :ú já sem teď nakukuju, měli jsme návštěvu tak jsem nestíhala, čekala jsem zprávičky o mimí a nic tak snad jsou v pořádku a brzičko se ozve 😉 kdyžtak jí kočku moc pozdravuj 😵
draga mona uz mi psala 🙂 nakonec ji museli vzit na cisarem ale nevim proc...
ahaaaa no to neva auž má miminko u sebe? měla celkovou narkozu nebo jen částečnou? a co ještě psala??? moc jí pozdravuj....ono někdy ten vyvolaný porod prostě nespustí ...
NO ASI CELKOVOU PTZ MI PSALA vecer ze se ted vzbudila a psala pockej ja to okopiruju uz sem to psala jednou do jine diskuse
mela 3.66kg takze taky velka holka psala mi ze poradny kontrakce ji zacali v 9 a vse bylo o.k. ale ze jim o pul ě zacala omdlivat a bylo ji na zvracenitak sla na ozvy a ze nemela skoro zadnej tlukot,ani tep,tak ze zacala bulet co je s miminkem a ze najednou kolem ni bylo strasnech dr.ze se prej uz mala tlacila ven ale ze byla otevrena jen na 3 cm a jak mala chtela ven tak si prislapla pupecni snuru vevnitrtakze proto nemela ten tlukot a ji bylo zlle...
no dost me to desi ptz je to druha kamoska co ted rodila a obe dve meli problemy s pupecni snurou!!
no, malymu si taky priskrtill pupecnik. sly mu ozvy dolu, tak me honem supli na bok, pichli oxytocin a dali na stalo monitor. tim, ze jsem byla na boku, tak to povolilo. ale ta chvile, kdy PA vyletela, jak strelena, ze se neco deje, byla fakt desna ☹
to je krasa, ze uz to ma mona za sebou 🙂 takovy maly Jezisek 😀
beeee dalsi pupecnik ☹ ale tak jak vidim tak je to asi normalni kdyz je to tak caste ....hlavne aby na to prisli vcas...
denííí neboj to bud v pohodě nestresuj se, budeš to mít úplně v pohodě 🙂) Mony moc pozdravuj a popřej jí za mě krásné vánoce ať se mají obě holky k světu 😵
mona uz mi poslala MMSku male Marketky ta je krasna to je drobek,ta se ma ta Mona ze uz to ma za sebou..ted se jen zotavit a trada domu...ach jo....no doufam fakt ze ten muj prdola uz si to necha az po svatkach 😀
jéé ty se máš 🙂) tak ať se ryhcle holky dostanou domů a ty to teda ještě vydrž 😀
Ahoj Denoušku já tě naháním a ty si tady zašitá.Tak Monča už to má za sebou. 😀 kolik váží a měří???
heee abinko sem tady schovana vis 😀
vazi 3,66 ale to uz jsem taky psala zases to prehlidla 😅 ameri 52cm----
ja se citim dobre necitim se na porod...akorat me ted zase sere ze milacek jeste nedojel z prace ted jede z montaze a pekne me sere ze tam musi i rano ☹ ale prej jen tak do 13hod no..ale sere me to...pak budem ale tyden spolu ze kdyz me vojtisek neposle do porodky 🙂)
deni klid nenervuj se milaček pak už bude s tebou 🙂 pusť si nějaký filmeček a relaxuj 😎
hiii draga co to vidim v tom nejkrasnejssim darecku pod stromeckem 😀 trosku erotiky 🙂
no teda to bylo loniiii 😉 a neříkej že se taky nefotíš těhulko 😎 😀
no jen brisko ale mam jen fotky co mam v albu nic vic,ale ase bych to mela dohnat at mam neco na pamatku ze.....
deni určitě, mě třeba strašně mrzí, že nemám bříško před porodem, naposled jsem se fotila 31.1. a rodila jsem 6.2. taky mi bylo líto že nemám, žádnou fotku z "hekárny" v tu chvíli ti to připadá divný ale pak ti to bude fakt líto já bych se teď tak ráda koukla 😉
ty jo tak to budu muset rict mymu at me tam blyskne..no a brisko snad jeste vyfotim ja mam naposledy myslim v 35tt tak treba to stihnu...ale teda ted je plne strii ale to jen za posledni mesic..!!tak jsems e radovala ze zadny nemam a zakrikla sem to ☹ 😒
😒 tady taky mrtvo...... 😔 😝
deni promiň to je na mě moc brzo 7 hodin 🙂) navíc finišujou přípravy na vánoce tak jsem se rozhodla dneska dojít pro kapra a upéct vánočku, prosila mě ještě kamarádka jestli jí jendu neupeču tak jsem teď patlala těsto a čekám zda vykyne nevykyne 🙂)) a co ty a Vojtíšek?
ahojky draga :?-) na me je to taky brzo ...sem sla pak jeste spat a vstavala v 11 😀 to sem sem jen mrkla muj sel do prace tak sem mu chystala svacu....
vojtisek dobry snad uz me necha pres svatky doma hii zatim pa

Ahojky🙂
paolin🙂
to by bylo super mít za 5 hodin po 🙂 😀 někdo píše že to někdy dlouho trvá než jsou jako začnou kontrakce☹tak uvidíme, nechám tomu volný průběh🙂a kdyby to bylo na ty Vánoce jako že by jsme už mohli domů🙂tak by to bylo úplně super🙂 😀
denousek🙂
já že chodím po nákupech????? 😀 no já myslel že tím pomůžu malý ven, ale jak jsem si všimla tak nákupy ji nějak netrápí a vyhovují🙂ale teď spíš něco napíkám aby jsme měli něco málo na Vánoce za cukroví🙂a teď jdeš zas ty pryč☹(((