icon

Výběr barvy kočárku pro holčičku nebo chlapečka?

sorboni30
20. led 2022

Zdravím maminky. Chtěla bych se zeptat těch,kterým dr.řekl při ultrazvuku, že čekají holčičku....
Byly jste si pak 100% jisté nebo jste pochybovaly jako ja a jakou barvu kočárku jste zvolily?
Jde mi o to,že dr.mi řekl, že to vypadá na holčičku... ale mám pocity na chlapečka a podle mě je to 50/50.
Líbí se mi kočárek světlý typu běžovo bílý, růžovobílý a hnědobílý..
No jenže jak to udělat? 😀
Poradíme mi jak to udělat, vyřešit nebo jak jste to udělaly vy?
Děkuju a mejte pěkný večer.

Strana
z2
sorboni30
autor
21. led 2022

@teryem jsem v 25tt.. ted uz pry toho moc na ultrazvuku nepozná.. ještě me čeká 4D snímání tak možná tam. Každopádně světlý kupovat nebudem, je to pravda 👍 Dáme něco neutrál, hnědá, kremova .

sorboni30
autor
21. led 2022

@michaela666 jo pudem do toho tmavšího 👍😉

sigyn
21. led 2022

Volili jsme neutrální hnědou. Už jen proto, že ho plánujeme použít i pro druhé dítko, které podle všeho má být zatím opačného pohlaví. 🙂

95newmommy2020
21. led 2022

Já měla na kluka kočárek se zlatoruzovym podvozkem, líbil se mi. A pohlaví sem znala. Dala sem mu modrý fusak. Však je to jedno. Vyber si, aby se ti hlavně líbil.

katie87
22. led 2022

@sorboni30 ty jo mě tohle přijde takový zbytečný nějak extra hrotit 😅😅

2hanah
22. led 2022

@zelenaesmolda Vůbec není pravda, měla jsem na holčičku světlounce růžový s šedými detaily, úplně světlý a nešpinil se vůbec, to si spíš myslím, že náchylnější je černá než světlé - vyšisuje se a špína je vidět na jakékoliv barvě, plus černá ikdyž se projede kolem zdi.

sorboni30
autor
22. led 2022

@katie87 me zbytečný nic neprijde..je to moje druhe tehu,prvni s dvojčaty a toto si užívám.. Nikdo nic nehroti, jen se ptám na nazor a zkušenosti druhých. Nebo nesmím??? 😨😶

katie87
23. led 2022

@sorboni30 však v pohodě, užijte si vybírání 😊

purplerain
23. led 2022

@zelenaesmolda za mě je taky červená pro kluka ok. Já mám BJ City Elite, původně porizovany pro kluka, ale nakonec odvozil holčičku. Korba byla petrolejová modrá a sporťák je krásně červený 😊

intonace
24. led 2022

@sorboni30 musíš a můžeš 😁

polakovakl
24. led 2022

Pohlaví na 100% nevíme do teď, ale riskla jsem to na holčičku. Vybrala jsem si do béžova s narůžovělým interiérem u korby a autosedačky. Kdyby se narodil přeci jen chlapeček, tak to bude muset vydržet i v tomhle. Miminku je to jedno v čem jezdí a beru to tak, že vzhled je spíš módní doplněk pro rodiče. Do kočáru jsem se zamilovala na první pohled.

jucy693
28. led 2022

@sorboni30 kočárek až tolik neřešíme... Řekli nám, že budeme mít kluka i to tak dlouho cítím. Co se týče věcí, sem tam koupím něco modrého, ale barva celkové převládá bílá, šedá, béžová, zelená, oranžová.... Takové neutrální barvy. Ten kočárek budeme mít od sestry po neteři, je černý ( tam. fialová ) ani nám to nevadí a malýmu to bude asi taky jedno 😅 jen bych mu nedala nic růžového 😁 Takže takový ty barvy neutrální doporučuji 🤗

nika2505
28. led 2022

Ahoj, mám světlý kočárek, vyloženě holčičí růžovobílý a jsem spokojená, v hluboké korbě se potah zevnitř dá vyprat, z venku když se mi zdá nějaké místo ohmatane od staršího, přejedu to houbičkou 😉

Strana
z2