icon

Vymizí šijové projasnění a kdy je to možné?

miska1892
7. říj 2022

Chci se zeptat zda je možné ze projasneni vymizí a do kdy je možné ze odezní a jaké je možné ještě zjistit další vady ? Dekuji.

Strana
z2
lentilkah
8. říj 2022

@escapelle Neomlouvej se, jen pisu, jak to bylo u nas. On ten postup bude vsude trochu jiny. U nas tohle probehlo v Gennetu, kam nas poslali po tom pozitivnim screeningu. Udelal se utz, hned odber klku, pak do laborky na odbery a rovnou ke geneticce, ktera konstatovala, ze nechape, ze jsem miminko vubec tak dlouho donosila a rovnou doporucila ukonceni. Pravdepodobnost downa 1:2. Pak se jen cekalo na vysledky klku, ale jasno bylo davno i bez nich.

escapelle
9. říj 2022

@lentilkah úplně stejné to bylo u nás. Akorát Ds 1:3. Jen my se z klku noc nedozvěděli,protože vzorek byl znehodnocen. Takže přesně nevíme co vše tam bylo. Pak nás poměrně důkladně oba vysetrovali na genetice.

lentilkah
9. říj 2022

@escapelle To je taky "radost" no, kor kdyz pak chces znovu otehotnet.

miska1892
autor
9. říj 2022

@lentilkah já si prave říkám sakra tak když mám krev v poradku a první výsledky z klku jsou vyloučeny ze snad malinke bude v pořádku a naše trápení prejde do toho jsem si dnes všimla ze mám asi zánět spodku takže ráno letim hned na gyndu tak snad to miminku ještě nepřitíži už se bohužel bojím vseho 😔

lentilkah
10. říj 2022

@miska1892 Urcite je sance, ze bude miminko zdrave.
Zanet ti preleci, z toho si hlavu nedelej.

miska1892
autor
10. říj 2022

@lentilkah člověk si říká jestli náhodou nečekáme bohužel zbytečně 😞jestli je opravdu po dobre krvi a těch prvních testech z klku naděje 😔

escapelle
10. říj 2022

@miska1892 ve vašem případě určitě naděje je❤️❤️

miska1892
autor
10. říj 2022

@escapelle strašně moc dekuji já se tak strašně bojím prave je to první těhotenství po dlouhé době snažení s pomoci CAR a hned nám řekli vlastně to nejhorší co mohli tak pořad jen doufám 🙏🏼 Chtěla jsem se ještě zeptat ikdyz by nám opravdu řekli ze miminko je zdrave do jak dlouhé doby by ten otok té šíje mohl zmizet nevěděli byste ?

escapelle
10. říj 2022

@miska1892 to nevím...ono po tom 14tt pomalu mizí u všech,ale za jak dlouho,To nevim...a jestli je to opravdu způsobené třeba tím zanetem,může to zmizet hned po preleceni..ale to opravdu nevím.

lentilkah
10. říj 2022

Souhlasim s @escapelle Ve vasem pripadu opravdu neni nic ztraceno.

miska1892
autor
10. říj 2022

@lentilkah holky moc vám dekuji snažím se myslet jen pozitivně ikdyz je to hodně těžké a je to dlouhé tak se budu moc modlit aby vše bylo jak má dekuji ještě jednou moc

lentilkah
10. říj 2022

Neni zac 🍀

miska1892
autor
26. říj 2022

@lentilkah dobrý den tak nám dneska Pani doktorka volala ze ze vzorku moci mám slabé pozitivní CMV infekci..uvidíme 2.11 jak dopadne echo a pak jestli bude v poradku půjdu ještě na plodovku zda to má i mrnousek😔

escapelle
26. říj 2022

@miska1892 a z těch klku vyšlo co?

miska1892
autor
26. říj 2022

@escapelle z klku zatím nevyšlo nic v krvi také ne tak zkoušela Pani doktorka jestli se infekce ukaze v moci protože nám do zprávy napsali ze infekce je starší dyl jak 3 měsíce.. teď nám řekli ze z moci byla slabé pozitivní pod hranici ale straší nás ze malinky nebude zdravý a muže mít nějaké vady 😔

escapelle
26. říj 2022

@miska1892 ach jo.moc na vás myslím a drzim pesti😥🙏

miska1892
autor
26. říj 2022

@escapelle moc dekuju bohužel nevěřím už dobrému konci :(

escapelle
26. říj 2022

@miska1892 chápu.na te genetice tomu rozumí víc než kdo jiný...a s námi dr jednala tak,že jsem ji věřila každé slovo...
Když budeš potřebovat,piš. Je tu spousta holek,které vědí, co prožíváte.
Moc bych vám prala,aby se to ještě zvratilo ❤️

miska1892
autor
26. říj 2022

@escapelle jste strašně hodna moc děkujeme říkala Zr je možné ještě kdyby plod to neměl a prodělala to jen já je to lepší ale zas nějakou příčinu otok té šíje musí mít.. tak jsem s toho taková hrozne zklamaná nervozni ale radši bohužel počítáme s tím nejhorším ikdyz je to strašně těžké si to připustit.

lentilkah
26. říj 2022

Ach jo, to me mrzi. V tomhle pripade nevim, co vsechno to muze zpusobit ☹️ Drz se 🍀

satalicee
6. lis 2024

Dobry den, mohla bych se zeptat, jak dopadl Vas pripad? Doufam, ze stastne 🍀

petul32
Autor odpověď smazal
Strana
z2